X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Gamereactor igen


Svar
IkarugaIkarugaSkrevet 03/10-04 08:22, rettet 03/10-04 12:28 
Da jeg startede den sidste tråd om Gamereactors fantastiske evne til at spille Xbox Live på spil der slet ikke understøttede Live, vil jeg lige kommentere GR's seneste genistreg.

Der er ingen tvivl om at GR fik berettiget høvl for sin anmeldelse af Tiger Woods 2005, bl.a. også på deres eget site. Det har så åbenbart fået sitet til at gå i den helt anden retning i sine anmeldelser.Se hele indlægget


GR anmeldelse
59 emne(r).
1 2 > »

Svar
IkarugaIkarugaSkrevet 03/10-04 08:22, rettet 03/10-04 12:28 
Da jeg startede den sidste tråd om Gamereactors fantastiske evne til at spille Xbox Live på spil der slet ikke understøttede Live, vil jeg lige kommentere GR's seneste genistreg.

Der er ingen tvivl om at GR fik berettiget høvl for sin anmeldelse af Tiger Woods 2005, bl.a. også på deres eget site. Det har så åbenbart fået sitet til at gå i den helt anden retning i sine anmeldelser.

I anmeldelsen af Outrun 2 er der nemlig ikke nævnt 1 ord om Xbox Live. Intet, nada, niks??? Ikke engang i faktaboxen. Og hvorfor pokker ikke? Fede multiplayermuligheder og mulighed for at køre mod ghost-biler. Live-delen er da absolut en af de fede plusser ved spillet.

Årsagen er sikkert, at GR har fået den samme lamme preview-kopi som resten af pressen, som ikke understøtter LIVE og derfor ikke har turde skrive om det uden at have prøvet det, for at undgå blamagen fra sidst. Men var det så ikke på sin plads enten at gøre opmærksom på det, eller redigere sin anmeldelse, når nu spillet er udkommet og man kan prøve Live?

Prøv iøvrigt at læse anmeldelsen. Jeg synes den i den grad er præget af tillægsord og superlativer og næsten uden spilfacts og eksempler fra spillet. Jeg kan godt tvivle på om det overhovedet har været i maskinen.....

Synes det er for tyndt igen.....

GR anmeldelse
ThunderBitchThunderBitchSkrevet 03/10-04 08:44 
det er syndt at de ikke finder sig nogle mere kompetente anmeldere så!

Jeg mener hvis man ikke har tid til at spille spillene, så bør man ikke anmelde dem.
By the power of Grayskull!
ChronoChronoSkrevet 03/10-04 09:07, rettet 03/10-04 09:07 
Det har været oppe én gang :)

Palle kom først :)
I can't go fighting evil on an empty stomach, you know!
OkottaOkottaSkrevet 03/10-04 11:50, rettet 03/10-04 12:38 
Ikaruga>
Prøv iøvrigt at læse anmeldelsen. Jeg synes den i den grad er præget af tillægsord og superlativer og næsten uden spilfacts og eksempler fra spillet.

Det er præcist *det* som tit kendetegner GR's anmeldelser; Tillægsord og superlativer, og stort set intet konkrekt som selve spillet.

Så er jeg i det mindste ikke den eneste som kan se det :-)

Jeg læste iøvrigt deres Splinter Cell: Pandora Tomorrow "anmeldelse" i går. 9/10, og en faktaboks omkring spillets AI, og hvordan den tilpasser sig spilleren, samt ændrer scriptede events(!)

De er simpelthen fulde af løgn.

For ikke at snakke om det direkte plagiat fra GamesTM's "Essential Guide" (mener jeg den hedder). Vi sammenlignede GamesTM's guide og hele deres layout, med GR's ditto. Opsætning af tekst og billeder + selve hele layoutet er fuldstændig identisk!

De lyver, og stjæler åbenlyst fra andre blade - det er flot GR.
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
WehnerWehnerSkrevet 03/10-04 12:10 
Okotta, hvis du vil have flere billige grin i den retning, så saml "Skopet" op næste gang, du er inde i byen. De anmelder faktisk også spil, fandt jeg ud af. I det nummer jeg så, var både Sudeki og Ninja Gaiden anmeldt. Det ene fik 10/10, det andet 3/10. Så må du selv gætte hvilket spil, der fik hvilken karakter...
>>Here's some boots and a sandwich<<Spiller nu: Assassin's Creed: Revel..., Elder Scrolls V, The: S...
cosmos_dkcosmos_dkSkrevet 04/10-04 15:38, rettet 04/10-04 16:30 
Til første poster kan jeg berette, at Thomas ikke har haft fat i en version, der understøtter Live - men derimod en tidlig debug-version.

Da en anmeldelse ikke kun skal være informerende, men også observerende, bliver der ikke nævnt en funktion, som Thomas af gode grunde ikke har haft mulighed for at teste. Hvis du derimod har lyst til at misinformere dine læsere og nævne en funktion du ikke har testet - jamen så go ahead. Jeg er bare ikke sikker på at du bliver særlig populær.

En anden gang må I gerne skrive en lignende tråd om Pan Vision, der ikke har sendt en version med Live!-understøttelse.

Det er sørgeligt at se repræsentanter fra ex-MSN Games og Gamesector sidde og svine Gamereactor til på denne måde. Dog vækker det naturligvis latter at læse Okottas komplet (som altid) ubegrundede og vanvittigt subjektive indlæg. Okotta for pokker, er der noget du IKKE sviner til?
Spiller nu: Battlefield 2142, Shadowrun
ThunderBitchThunderBitchSkrevet 04/10-04 15:55 
derfor kunne det da være fordelagtigt, tydeligvis ellers kommer Okotta efter jer, At nævne at der er en live del i spillet, men jeres version ikke indeholdte den.
By the power of Grayskull!
SumezSumezSkrevet 04/10-04 16:10 
Cosmos har fuldstændig ret, men det er jo også nogenlunde det, jeg skrev i http://www.playright.dk/forumemne.php?id=13589]Palles tråd[/LINK]" target="">Palles tråd
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
cosmos_dkcosmos_dkSkrevet 04/10-04 16:23 
Det ville naturligvis ikke skade at nævne det - men hvorfor nævne et faktum man allerede kender til? Man kunne naturligvis proppe den klassiske "spillet byder også på en XXXX-funktion, men den fik vi desværre ikke prøvet kræfter med".

Jeg kan dog self. ikke udtale mig på Thomas vegne :)
Spiller nu: Battlefield 2142, Shadowrun
MobyMobySkrevet 04/10-04 16:54 
Det er meget sjovt med deres konkurrencer... tjek f.eks Colin McRae 04 konkurrencen.

Sidste spørgsmål: Hvilken karakter fik Colin McRae 04 af Gamereactor?

Jeg kiggede derefter i deres anmeldelse arkiv, og gæt hvad, PS2 versionen fik 8 hvor Xbox version fik 7.

Gad vide hvilke svar er det rigtige?
SøgAArdSøgAArdSkrevet 04/10-04 19:23, rettet 04/10-04 19:23 
cosmos_dk>
Det er sørgeligt at se repræsentanter fra ex-MSN Games og Gamesector sidde og svine Gamereactor til på denne måde. Dog vækker det naturligvis latter at læse Okottas komplet (som altid) ubegrundede og vanvittigt subjektive indlæg. Okotta for pokker, er der noget du IKKE sviner til?

Jeg vil nu mene, at der skal være plads til at "svine" spilsider/blade til. Det skal selvfølgelig være konstruktivt og relevant. Men hvad var verdenen uden kritik? Og vil da give folk ret i, at de burde følge op ved fx. at nævne LIVE i faktaboksen.
Home is where the hardware is..
IkarugaIkarugaSkrevet 04/10-04 20:17 
Til Cosmos

Det faktum at jeg er eks-MSN'er, faktisk ejede jeg sitet, bør vel kun betyde, at jeg ved en del om, hvad der foregår i branchen. Og at komme med kritik er vel ikke ensbetydende med, at man sviner nogen til?

Som jeg også tidligere har givet udtryk for, finder jeg standarden af gamesmedier i Danmark skræmmende ringe. Gamereactor har i flere år været et af de 'førende' blade, i hvert fald hvad angår support fra distributørerne. Derfor må de også leve med, at man har forventninger til det de laver. Det betyder også, at der er mange mennesker der er opmærksomme på, hvad der skrives i bladet. Det er såmænd ikke anderledes end da vi var online på TV2 (med Replay) og MSN (med MSN Games). Når du skal levere et produkt til en masse mennesker og der er mange annoncører, der skal være med til at betale gildet, skal man også kunne levere et ordentligt produkt.

At Gamereactor så er blevet 'det førende' medie, hænger. i mine øjne, udelukkende sammen med, at de er 'alene' på markedet i dag. Men naturligvis skal man forvente kritik når man ikke leverer et ordentligt stykke arbejde, som et 'stort' medie. Og med Outrun 2-anmeldelsen gør Thomas det, vi i gamle dage kaldte at 'fake' en anmeldelse. Læseren tror at Thomas har skrevet en anmeldelse, men det har han slet ikke. For det første - og det synes jeg egentligt er ganske kritisk - har GR ikke haft en ordentlig version af Outrun 2. Du bebrejder selv Pan Vision og skriver endda at I havde en 'tidlig debug-version'. Det er der ikke noget usædvanligt i, for det får alle før den endelige version bliver tilsendt, men jeg synes da at det er dybt bekymrende, at GR bruger deres tidlige debug-version til at anmelde spillet ud fra (ganske som det sikkert også var tilfældet med tidligere omtalte Tiger Woods 2005 og måske alt andet). Disse versioner er der da intet seriøst medie, der kan anmelde spillet ud fra?? De er netop sjældent færdige versioner, men som regel ganske mangelfulde. Derfor kan Thomas naturligvis ikke give en ordentlig kritik af spillet. For det andet er denne anmeldelse jo blot tom luft. En masse flotte tillægsord og en masse flødeskum, men ingen eksempler med konkrete pro og cons i spillet, hvor Thomas kan sige "..jeg synes at...." Prøv at læse anmeldelsen igennem og fortæl mig, hvad man egentlig kan bruge til noget. I mine øjne intet! Og det synes jeg da er dybt kritisabelt.

Men hvorfor bekymrer jeg mig egentlig om, at GR laver venstrehåndsarbejde igen og igen? Fordi jeg til dagligt lever af at sælge spil og kan høre, at der rent faktisk er nogle der tror, at GR ved hvad de snakker om. Hvis spilbranchen skal videre fra det dødvande der præger mediebilledet, som med garanti vil kunne gavne salget gevaldigt, skal medier som GR luges fra, eller gennemgå en redaktionel ændring, så mediet rent faktisk kan være bekendt at trykke det der skrives.

Det kan ikke nytte noget at mediebilledet skal have den laveste fællesnævner, for så ender vi i løbet af nogle få år med, at ingen længere gider skrive om games, pånær de få 'ludermagasiner' der kun kan overleve på at lukke selskab på selskab, køre moms- og konkursrytteri og ellers totalt blæse på læserne.
SumezSumezSkrevet 04/10-04 21:09 
Problemet er jo først og fremmest at Danmark ikke har råd til et seriøst spilmedie. Hvis du skal lave et stort, professionelt medie(allerhelst et magasin), og have en fornuftig omsætning, kræver det en ordentlig målgruppe. Men den gruppe af folk i Danmark, der kræver et ordenligt, gennemarbejdet, seriøst medie, der behandler emnet med samme respekt som f.eks. Play:Right gør, er bare ikke stor nok til at mediet kan køre rundt. Langt de fleste danskere er tilfredse med at lade sig spise af af medier som GameReactor, ligesom størstedelen af konsolforbrugerne herhjemme køber deres EA sports spil i EB Games (håber ingen føler sig stødt).
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
RJKRJKSkrevet 04/10-04 21:24, rettet 04/10-04 21:24 
Når man selv beder om det...

Ikaruga>
det, vi i gamle dage kaldte at 'fake' en anmeldelse.

Tæller små to år siden som "gamle dage"?

Den gang anmeldte du Tomb Raider: Angel Of Darkness til bladet Tjeck og gav det 3/6, hvis jeg ikke husker galt.

I midlertid var pågældende spil på daværende tidspunkt ikke i nærheden af at være færdigt og der gik over _et halvt år_ fra din publicerede anmeldelse, til spillet rent faktisk udkom.

Er det ikke et af de groveste eksempler på en såkaldt "faket anmeldelse" - et begreb jeg efter syv år i branchen ikke har hørt før nu - vi kender til herhjemme?

Hvordan kan du tillade dig at kritisere andre, for noget du selv gør?

(jeg forventer selvfølgelig at du nu kommer med en fuld, naturlig og logisk forklaring eller en uforbeholden undskyldning for nævnte anmeldelse)


Generelt er jeg enig i, hvad du siger, men hvordan skal nogen tage udtalelserne seriøst, din fortid taget i betragtning?

Når du er enig i, at niveauet blandt spilmagasiner i Danmark er for ringe, hvorfor gjorde du så ikke noget ved det, når du i flere omgange stod i spidsen for flere af de største?

Udover at jeg selv var tilknyttet pågældende magasiner som skribent, så kender jeg stort set også alle de andre skibenter, der var tilknyttet. Sjovt nok har jeg aldrig hørt om noget specifikt du/I/ledelsen har gjort, for at for alvor hæve niveauet. Nærmere det modsatte. Du er velkommen til at sige - igen - at jeg står helt alene med mine holdninger, men det ved vi jo godt begge, ikke er tilfældet.

Men nok om det - det er forhåbentligt et overstået kapitel.


Pointen er, at det utroligt let og taknemmeligt bare at kritisere andre. Det kan alle gøre og vi kommer næppe meget videre af det. Hvad der er svært, er at gøre noget ved det selv. Og så længe man ikke gør det, er det vel begrænset med hvilken berettigelse man kan tillade sig at kritisere andre for det samme?
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
OkottaOkottaSkrevet 04/10-04 21:32 
cosmos_dk>
Dog vækker det naturligvis latter at læse Okottas komplet (som altid) ubegrundede og vanvittigt subjektive indlæg. Okotta for pokker, er der noget du IKKE sviner til?

Så du holder altså fast i, at SC: Pandora Tomorrow har en AI som tilpasser sig spilleren, og ændrer scriptede events?

Ligeledes holder du fast i, at GR's guide intet tilfælles har med GamesTM's ditto, hverken i layout eller indhold? Med andre ord, så er det et kæmpe tilfælde, at GR's guide og GamesTM's guide, ligner hinanden som to dråber vand?

Svar udbedes, tak. Og lad nu være med at komme med et svar a la "Jeg kommenterer ikke andre skribenters artikler".
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
IkarugaIkarugaSkrevet 04/10-04 21:50 
haha, Rune.

Du lyder som en bitter gammel mand.

Skal det så ikke også frem, at det var Palle Jensen og undertegnede, der fyrede dig som anmelder for vores onlinemedie? Bare lige for at tingene kan sættes i rette sammenhæng.

Historien bag Tomb Raider er egentlig ganske simpel. Jeg var, sammen med en repræsentant fra Norge og Sverige, inviteret til Core Design for bl.a. at se AoD. Vi spillede en version af spillet, som på det tidspunkt var udset til at være den 'færdige' version. Faktisk var spillet sendt ud til de engelske specialmedier samme uge som vi ankom - til anmeldelse. Spillet var dog ikke noget at prale af og Core (faktisk var det Eidos) trak spillet tilbage 2 uger efter, på grund af meget dårlige tilbagemeldinger. DEREFTER blev spillet udskudt i temmelig lang tid. På det tidspunkt var Tjeck bare røget i trykken. Tjeck var ikke det eneste medie, der blev 'snydt', flere engelske medier var også allerede sendt i trykken og jeg husker bl.a. at et kæmpe katalog fra Fona havde en hel siden med reklame for AoD. Det var faktisk 'i sidste sekund' spillet blev trukket tilbage, husker du nok?

Og for at runde Tjeck-historien af, så var vores anmeldelser altså ikke dybere, end at de fyldte 3-6 linier i en enkelt spalte på en side. De var mere en guideline for spillets købsværdi.

At du ikke kender begrebet at 'fake' en anmeldelse hænger nok sammen med, at du ikke var ret længe i faget.

Og hvad angår ledelsens forsøg på at hæve niveauet i branchen, så mener jeg da bestemt at Palle og jeg gjorde et forsøg - vi fyrede jo f.eks. dig ,-)

Endelig ved jeg ikke lige hvad det er for en pladdersocialistisk holdning du har med, at 'man ikke kan tillade sig at kritisere, hvis man ikke selv gør noget ved det'. Vågn dog op og deltag i den 'virkelige' verden.
SumezSumezSkrevet 04/10-04 22:17 
Det skal da være tilladt at kritisere noget kritisabelt, uanset ens baggrund, men så burde man da i det mindste kunne stå ved at man selv har begået lignende fejl.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
SøgAArdSøgAArdSkrevet 04/10-04 22:21 
Præcis!
Home is where the hardware is..
RJKRJKSkrevet 04/10-04 22:30, rettet 04/10-04 22:32 
Tommy>

Ja, det er utroligt, så mange folk i denne branche der er bitre, når visse navne nævnes... Bare ærgerligt, at der er så få, der tør står ved det.

For at runde min "fyring" fra MSN, så er det ganske korrekt, men nu hører der jo en del mere til historien. Blandt andet at der kun gik 24 timer, før den var trukket (mere eller mindre) tilbage, hvorefter jeg selv gik. Det er vel også en del af historien, at der intet fagligt var i det - at du blot kan insinuere det er forhåbentligt mere pinligt for dig end mig. Den konkrete begrundelse vi fik (jeg var jo ikke den eneste, dette gik udover), var så tynd, at den dårligt er værd at gengive. Men til folks generelle oplysning skal jeg da gerne fortælle, at hovedproblemet antageligt var, at man ikke kunne acceptere kombinationen af ytringsfrihed på daværende KonsolForum.dk med et skribentarbejde hos pågældende firma.

Et stort fremskridt for den danske spilpresse at give sine skribenter mundkurv på, jo tak.

Når nu syv år i branchen og mere end 200 anmeldelser ikke tæller som "ret længe i faget", så ville det i øvrigt være interessant med en liste over de skribenter, der så _har_ været længe i faget. Arkivet står frit til din disposition; jeg glæder mig til at se din liste.

Jeg forsøger at åbne op for en generel diskussion, med det formål, som du selv påstår at have - at hæve niveauet for dansk spilpresse. At du både skal starte og slutte det med personangreb, siger vel alt om dine egentlige formål...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
IkarugaIkarugaSkrevet 04/10-04 22:48 
Som Flemming Østergaard sagde til Christian Andersen "Vi to kender jo godt den reelle grund til, at du blev fyret" ,-)

Jeg kan ikke se at du på noget tidspunkt har forsøgt at åbne op for en diskussion. Tværtimod har jeg hørt, at GR er ved at trykke 'officiel GR-supporter'-trøjer til dig.

Og hvad angår personangreb, så fyrede du da selv en af mod mig hvad angår AoD, uden at kende en snus til hvad der foregik omkring spillets release. Faktisk fik vi en 'officiel beklagelse' tilsendt fra Eidos, 'på grund af de gener det måtte have påført'...
cosmos_dkcosmos_dkSkrevet 04/10-04 23:00, rettet 04/10-04 23:10 
Tommy >

Klap lige hesten engang mester ;)

Jeg ved principelt intet om, hvilken version Thomas har anmeldt udfra. Det hænger sammen med, at jeg først lige er blevet ansat på Gamereactor. Så den gider jeg egentlig ikke at hænge på - ej heller ønsker jeg at udtale mig om noget jeg ikke kender til. Men det er da ganske normalt, hut jeg visker, at man anmelder udfra de debug-versioner, der nu måtte blive afsendt. Sådan var det i visse tilfælde, da jeg skrev på GamePad.dk

Og jeg har egentlig ikke mere at tilføje til denne debat. Jeg synes det er fint at folk kan komme med kritik - så længe det er konstruktivt, fremfor 90% af debatten, der ikke er andet end infantil mudderkast efter GR.
Spiller nu: Battlefield 2142, Shadowrun
cosmos_dkcosmos_dkSkrevet 04/10-04 23:10, rettet 04/10-04 23:16 
Tommy, det er egentlig komisk som du modsiger dig selv. Først hæver du din pegefinger over, at der bliver anmeldt udfra de debugversioner der udsendes til forskellige gamesites. Dernæst forsøger du at forsvare dig mod Runes udbasunering omkring det faktum, at du anmeldte AOD udfra et tidligt build. Jow tak, dobbel-moralen længe leve? Du har selv anmeldt et spil fra en tidlig version, og det er der tilsyneladende ikke noget galt i -- men andre personer, der anmelder udfra dedikerede anmelder-debugs, er simpelthen bare landets største syndebukke?

Komisk.
Spiller nu: Battlefield 2142, Shadowrun
RJKRJKSkrevet 04/10-04 23:19 
Tommy>

Det glæder mig, at du sammenligner dig selv med Flemming Østergaard.

Tomb Raider-henvisningen - som jeg ikke på nogen måde kan se, at du talte dig ud af - var et forsøg på at få dig til at se indad, fremfor at blindt kritisere alle andre. Hvilket - igen - er pointen. At se på det generelle problem, fremfor det konkrete. Det har vi nu over flere tråde set, at du ikke ønsker. Det kan jeg jo kun beklage.

Mens jeg venter på min GR-supporter-t-shirts, så tillader jeg mig at komme med to lettere omskrevne citater, der er sagt om DKF/P:R - jeg håber begge tilgiver mig:

"Det er tydeligt, at I har en generel anti-MSN.Games-holdning."

"Det er tydeligt, at I har en generel anti-Gamereactor-holdning."

Det ene sagt af ledelsen på MSN.Games, det andet af ledelsen på Gamereactor.

Jeg beklager at måtte skuffe begge parter, men udover enkelte personer, der råber op, så er her ingen af delene. Vi vil egentligt bare gerne have, at dansk spilpresse lever op til den interesse, vi selv har for mediet. Noget der i hvert fald næppe sker, hvis man hellere vil brokke sig højlydt over konkrete ting, end tage fat i de generelle problemer. Hvis det er "pladdersocialistisk", så er jeg ret glad for at være "pladdersocialistisk".
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
JimPPJimPPSkrevet 04/10-04 23:54, rettet 05/10-04 00:09 
cosmos_dk>
hut jeg visker, at man anmelder udfra de debug-versioner, der nu måtte blive afsendt. Sådan var det i visse tilfælde, da jeg skrev på GamePad.dk

Ja og nej, man gør det så smart at skribenten vurdere hvad det er - et ex. TOCA 2 til PS2, Johannes valgte at skrive denne som et preview, da han mente at versionen var dertil... På trods af "Redaktions" ønsker :)

EDIT: kom lige i tanke om: jeg kan godt se at Tryk-medier ikke altid har den ovenstående mulighed, og derfor "tvinger" en anmeldelse, ud af et kopi der ikke "fortjener" det.

At kalde det mudderkast - tja hvis nogle kritiserede Gamepad ville jeg også skynde mig at kalde det mudderkast - hellere det, end at sige; "ups, det var ikke så smart" - Dansk mentalitet når det er bedst ;)
Im rendering obsoleteSpiller nu: Battlefield Vietnam, Football Manager 2006, Hitman: Blood Money
IkarugaIkarugaSkrevet 05/10-04 08:20 
cosmos_dk>
Jeg ved principelt intet om, hvilken version Thomas har anmeldt udfra. Det hænger sammen med, at jeg først lige er blevet ansat på Gamereactor.


Nå, du skrev da ellers lige "Til første poster kan jeg berette, at Thomas ikke har haft fat i en version, der understøtter Live - men derimod en tidlig debug-version."???
IkarugaIkarugaSkrevet 05/10-04 08:24 
cosmos_dk>
Dernæst forsøger du at forsvare dig mod Runes udbasunering omkring det faktum, at du anmeldte AOD udfra et tidligt build.

Hov, ud over Runes svar har der faktisk været nogle indlæg, som du måske ikke har læst. Hvis du havde gjort det, ville du naturligvis havde set, at der, 3 uger før AoD's planlagte udgivelse, ikke blev fremvist 'et tidligt build' på det pressemøde, som jeg, og repræsentanter for resten af Europa, deltog i hos Core, men den review-version, som den engelske presse allerede havde fået udsendt.

Hvis du havde læst det, ville du naturligvis ikke havde skrevet dette indlæg??
CronossCronossSkrevet 05/10-04 09:20 
Men det er super smart at anmelde et spil udfra en kort fremvisning?

Det er jo til grin.
PalleJensenPalleJensenSkrevet 05/10-04 10:02, rettet 05/10-04 10:05 
RJK>
...at hovedproblemet antageligt var, at man ikke kunne acceptere kombinationen af ytringsfrihed på daværende KonsolForum.dk med et skribentarbejde hos pågældende firma...

Rune - lige præcis den her tråd er et lysende bevis på, hvorfor vi ikke kunne bruge dig som anmelder på MSN Games. Det er jo indlysende, at MSN ikke vil kunne sættes i forbindelse med debatter af denne art. Kald det ytringsfrihed eller hvad du har lyst til, men visse kombinationer går bare ikke sammen - din fremfærd på Konsolforum og MSN var en af kombinationerne.

Nuff said... Back to topic...
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
CronossCronossSkrevet 05/10-04 10:29 
Underligt... Jeg kan ikke finde MSN Games når jeg søger på Google...
IkarugaIkarugaSkrevet 05/10-04 10:42 
Cronoss>
Men det er super smart at anmelde et spil udfra en kort fremvisning?

Det er jo til grin.

Ja, der er efterhånden mange ting der er til grin. Bl.a. er det til grin, hvor mange der kan kommentere indlæg på 'jeg tror nok', 'sådan er det nok', 'måske er det sådan' osv. i stedet for at nøjes med at kommentere ting, som man rent faktisk ved noget om.

Men lad da endelig Onkel Tommy tegne og fortælle lidt fra sin tid som anmelder m.m.
Jeg har vel sammenlagt været til 50-60 pressemøder/presseevents i hele verden. Lige fra Hviderusland til Florida. Disse er ofte meget forskellige og hvert enkelt firma prøver altid på at gøre det til en speciel oplevelse. Eidos/Core gjorde bl.a. det, at de inviterede pressen til et par årlige sammenkomster på et engelsk sller skotsk gods/herregård/slot. Den pågældende præsentation foregik på et gods i Glasgow. Her var vi inviteret til en 2-dages event, hvor AoD var hovedattraktionen, men hvor også et par andre større spil blev fremvist. I praksis foregår det på den måde, at der er lavet temaer i flere rum, hvor man så kan bevæge sig rundt og prøve spillene, i det tempo man ønsker det. En rigtig god måde at gøre det på, iøvrigt. Jeg var 'i gruppe' med min gode norske ven Jonas Lindell fra VG, samt en kollega fra Aftonbladet i Sverige. Så en eftermiddag i selskab med AoD, hvor spillet jo naturligvis er level-oplåst, er mere end rigeligt til at skrive en 'anmeldelse' til Tjeck på 4-500 tegn (betydelig kortere end dette indlæg). Det var derimod ikke nok til at skrive en anmeldelse til MSN Games. Her må man jo også skelne mellem medier, målgruppe, formålet med anmeldelsen osv. Iøvrigt, som en lille sidebemærkning, sad både Jonas og jeg og hjalp vores svenske ven samme aften, da han skulle have lavet en større anmeldelse af AoD til Aftonbladets weekendtillæg og havde deadline til midnat.

MEN, for at skære det lidt ud. Denne diskussion ville jo slet ikke være kommet, hvis ikke folk er så fandens hurtige til at hoppe med på vognen. Rune kommenterer en anmeldelse på baggrund af noget han tror/formoder/regner med/har hørt i stedet for at nøjes med at kommentere på noget han rent faktisk har kendskab til. Så er der andre der hopper med på vognen, bl.a. dig, hvor min anmeldelse nu pludselig var skrevet på baggrund af en 'kort fremvisning'. Hvor har du nu det fra? Og var det ikke bedre at lade være med at komme med et sådan indlæg, når du jo tydeligvis ikke aner en pind om det du skriver?
SeventhSunSeventhSunSkrevet 05/10-04 11:56 
PalleJensen>
Det er jo indlysende, at MSN ikke vil kunne sættes i forbindelse med debatter af denne art.

Øv for en attitude siger jeg bare.

MSN vil ikke sættes i forbindelse med en tråd hvor folk åbent debatterer anmeldelser i DK?
Nej det ville da også være rigtig skidt.
Hele verden skal da endelig være regelret, censureret og kontrolleret af ussel mammon.


Som totalt udenforstående må jeg sige at I alle dummer jer nogenlunde lige meget i denne tråd. [ Især Jim ;-) ]
Eller sagt på en anden måde: I har alle mere eller mindre gode argumenter for jeres sag, men det kommer også ned til personlige holdninger, der ikke kan diskuteres.
Og de der personlige angreb hjælper intet.
forude venter en teknisk og videnskabelig triumfSpiller nu: Horizon: Zero Dawn, Legend Of Zelda, The: B..., Plants Vs. Zombies: Gar...
PalleJensenPalleJensenSkrevet 05/10-04 13:04 
Det har ikke noget med emnet at gøre, men måden og tonen emnet bliver diskuteret på fra visse personer, som kunne være problemet...
Spiller nu: L.A. Noire (360) - Child of Eden (360) - DiRT 3 (360)
RJKRJKSkrevet 05/10-04 13:36 
Palle>

Vi er enige om, at jeg ikke længere er ansat hos MSN og ikke har underskrevet nogen kontrakt om, at jeg aldrig måtte udtale mig om, hvad der skete hos MSN, ikke? Ergo kan du på ingen måde tillade dig at sammenligne hvad jeg måtte sige nu, med hvad jeg sagde i min MSN-tid. Så vidt jeg kan se er der da andre personer, der i væsentligt højere grad nyder og udnytter, at de ikke længere er tilknyttet noget magasin, hvormed de nu tillader sig at komme ud med en masse harme, som de før kun kunne komme ud med via dæknavne og dobbeltprofiler . . .

Jeg beklager at MSN.Games havde en politik om, at man ikke måtte omtale anmeldelser fra MSN.Games, herunder sine egne, i offentligheden. Jeg beklager af Gamereactor tilsyneladende har den helt samme holdning. Jeg beklager at man ikke kan se, at det i sidste ende vil gavne alle at have en åben diskussion, så længe det foregår relativt kontrolleret.

Men jeg vil altså ikke beklage, at jeg gik ud og forsvarede min daværende Rocky-anmeldelse, da en gruppe hårdnakket påstod (og hvoraf flere af dem senere indrømmede, at de tog fejl), at min kritik af spillet skyldtes, at jeg ikke havde spillet det. Det var en hån mod både MSN.Games og den professionalisme, som alle der kender til det, ved jeg udøver omkring dette. Jeg synes oprigtigt at det er sørgeligt, at man kan ende i så mange problemer, fordi man tror på, at folk skal have lov at sige, hvad de mener. Men det vælger jeg stadig at tro på, for nogle ting er vigtigere end andre. Så kan I jo selv tænker over, hvor mange der var blevet censureret væk i denne tråd, hvis det ikke var tilfældet...

Tommy>

Jeg er sådan set ligeglad med, om du vurderede pågældende fremvisning af et ufærdigt Tomb Raider: AOD som grundlag nok for en anmeldelse. Jeg ved at mange andre ikke er enige. I øvrigt har jeg svært ved at se, om det er så afgørende om en anmeldelse er lang eller kort. Mener du da at en kort anmeldelse par automatik inkluderer, at man har spillet spillet kort? Hvis man har spillet et spil nok til at anmelde det, så har man spillet det nok til både at skrive en kort og en lang anmeldelse.

Men du ser stadig ikke pointen: At du har gjort præcis det samme, som du højtråbende kritiserer andre for. Du mener så at dit eksempel er i orden, fordi du har en undskyldning. Jovist. Men tror du ikke også pågældende Gamereactor-skribenter har undskyldninger for deres fejl? Ergo er det det samme - det ene eksempel bare noget værre end de andre...
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
IkarugaIkarugaSkrevet 05/10-04 14:17 
--> Rune

Jeg kunne bare godt tænke mig, at du lod være med at kommentere og kritisere ting, som du ikke ved noget om. Du slynger om dig med påstande og formodninger, men når det kommer til stykket er der sjældent hold i disse.

Du ved jo også godt at der var flere grunde til at vi ikke kunne bruge dig på MSN Games (og jeg ved ikke hvor du har fra, at din fyring blev trukket tilbage - det var aldrig på tale).

Du ævler og kævler stadigvæk og at du ikke kan læse mine indlæg er kedeligt. Ja, vi lavede en anmeldelse i Tjeck, ganske som store dele af den øvrige europæiske presse, men du fatter åbenbart ingenting af, hvad jeg har skrevet - det er der jo for så vidt ikke noget nyt i.

Jeg synes det ville klæde dig, hvis du begyndte at diskutere ting, som du rent faktisk ved noget om, og bringe påstande som der er hold i, men omvendt ville det jo nok betyde, at det var begrænset med indlæg fra din side.
RJKRJKSkrevet 05/10-04 14:45 
Når den ene part i en diskussion benægter fakta, så er der jo ingen grund til at fortsætte en diskussion. Så må det være op til andre selv at vurdere, hvem der taler sandt eller ej. Jeg garanterer, at der er hold i alt, jeg har sagt. Det er der mange andre herinde (og andre der læser med) der ved, men de fleste tør desværre ikke stå ved det offentligt. Det kan jeg godt forstå, for der er ærligt talt heller ikke ret meget ved at blive beskyldt for alle mulige absurditeter.

Én ting har du ret i. Dansk spilpresse er i en kedelig situation. Det har du fint bevist.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
IkarugaIkarugaSkrevet 05/10-04 18:12 
RJK>
Jeg garanterer, at der er hold i alt, jeg har sagt. Det er der mange andre herinde (og andre der læser med) der ved, men de fleste tør desværre ikke stå ved det offentligt. Det

Ja, frelst har du jo altid været.

Så vidt jeg ved, er der vist ingen i dette forum, der tidligere har været bange for at ytre sig...
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 06/10-04 05:25 
Det var min intention, kun at ville observere denne diskussion, for ærligt talt er den både et indlysende eksempel på en ”gammel diskussion” og at INTET har ændret sig. Og det synes jeg sgu er sørgeligt at opleve hos alle parter.

Hvad jeg dog finder mest kvalmende, er folk, som hæver sig op over andre og glorificerer sig selv med diverse hygge-forklaringer. At man med mangeårig brancheerfaring prøver at få andre til at fremstå som en flok naive ”pladdersocialister” uden kendskab til ”den virkelige verden”.

"Same old song” er det, trist. Jeg har ikke i sinde at piske stemningen yderligere (men det sker formodentlig), eller beskylde nogen for noget. Lad mig i stedet kommentere lidt flyvsk. Ingen grund til at lave en punktopstilling på denne tid af ”morgenen”.

Igen understreget - en person har i tidens løb beskyldt flere herinde, for ikke at kende til ”den virkelige verden” (i spilbranchen). Har pågældende omvendt i det hele taget forstand på spil?

Jeg vil undlade at grave gamle, hullede sokker frem fra skabet, og så nøjes med at perspektivere denne lidt ”overkill”-agtige diskussion udfra egen synsvinkel. Om jeg vil formå, at sætte tingene yderligere i perspektiv, må være op til andre at vurdere. Det afhænger sikkert af min ”balance” i herværende indlæg, klokkeslettet taget i betragtning.

På KonsolForum.dk var der i sin tid en bruger (eller tudeprins om man vil) ved navn ”Laudrup”. Denne påstod blandt andet i et indlæg skrevet 01-07-02 (citeret ordret): ”PC Player kommer også med et konsolmagasin….”.

Det var måske en lige lovlig forhastet udtalelse? Eksemplet her fremhæves primært for at drage en simpel, passende analogi til Ikarugas ”omtale” af Tomb Raider: AOD i Tjeck. Det fortælles i et indlæg fra pågældende, at historien bag Tomb Raider er ”ganske simpel”. Det var åbenbart også ”ganske simpelt” at lave en hurtig vurdering af spillet? Det udviklede sig bare til at være ikke så simpelt endda.

Ikaruga>
udset til at være den 'færdige' version. Faktisk var spillet sendt ud til de engelske specialmedier samme uge som vi ankom - til anmeldelse.

Berettiger ovenstående, at et dansk medie faktisk har lov til at være ’smart’, ved at gå forbi næsen på den danske distributør af spillet med en anmeldelse? Var den anmeldelse ganske enkelt ikke ligeså forhastet, som ”Laudrup”-eksemplet? Men OK, jeg kan have tolket Ikarugas ”Tomb Raider”-forklaring forkert. Det er nu også meget nemt, hvis man ikke selv var tilstede ved præsentationen hos Eidos.

Jeg kender personer hos Nordisk Film Interactive, der heller ikke kunne se nogen grund til en sådan forhastet publiceret anmeldelse. Det var dumsmart at publicere en anmeldelse af Tomb Raider: AOD - udenom distributøren. Ganske enkelt.

Den anmeldelse kan ikke retfærdiggøres alene med ”på det tidspunkt var udset til at være den 'færdige' version”. Kutymen er vist også, at man skal afvente en endelig debug-udgave (guld) fra distributøren. Andet vil være dumsmart, især en elendig timing af publiceringer i forhold til reelle udgivelsesdatoer. Hvilket så leder tankerne hen på den egentlige debat i herværende emne.

Alle lader til at være enige om én fællesnævner. Den danske spildækning er for tynd. Den ville givetvis blive langt bedre, hvis enkelte medier udlod at være dumsmarte nok til at anmelde fejl- og mangelbefængte anmelderkopier.
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Berserk And The Band Of..., Atomic Heart, Bramble: The Mountain K...
IkarugaIkarugaSkrevet 06/10-04 09:31 
SkyblazeR>
for ærligt talt er den både et indlysende eksempel på en ”gammel diskussion” og at INTET har ændret sig. Og det synes jeg sgu er sørgeligt at opleve hos alle parter.

Enig, så hvorfor du nu også går Runes ærinde, er kun med til at understrege ovenstående.

Der er noget gammelt nag med i denne diskussion, så for god ordens skyld skal det vel nævnes, så man kan se sammenhængen, at både Rune Keller og Anders Puge blev fyret af undertegnede og Palle Jensen fra det tidligere MSN Games.

Og så skal det vel også nævnes, at det du kender til gamesafdelingen hos Nordisk Film er, at du i en årrække har delt post ud i afdelingen.

Hverken du eller Rune har nogensinde haft et forhold til de danske distributører...
SumezSumezSkrevet 06/10-04 09:45 
Ikaruga>
Enig, så hvorfor du nu også går Runes ærinde, er kun med til at understrege ovenstående.

Eller også er det fordi, både Anders og Rune har fuldstændig ret i deres påstand!
Jeg hader at skulle ty til denne lave form for debat, men det er FULDSTÆNDIG TIL GRIN, den måde du uforbeholdent kritiserer andre medier, mens dit eget bagland tydeligtvis er fyldt med huller. Den historie med Tomb Raider kan ikke undskyldes. Den forevisning kunne tydeligvis ikke på nogen måder fungere som baggrund for en anmeldelse. Men det du har gjort er ikke unormalt, selvom der ifølge dig og Rune åbenbart ikke har været meget snak om det indenfor den danske branche indtil nu. Og det er jo bare en mini-anmeldelse til et blad som Tjeck, der nok burde forventes endnu mindre af end GameReactor, så det ville også være til at se gennem fingre med, hvis du i det mindste gad stå ved din forseelse, i stedet for hårdnakket at forsøge at benægte den med platte undskyldninger. Det er virkelig respektløst!

At du opfører dig på denne måde har jo absolut intet at gøre med at Rune og Anders blev fyret fra MSN Games, men måske fyringerne grunder i at de netop gider stå op og kritisere ting, der ikke er som de burde være? Havde du arbejdet for GameReactor, kunne man i hvert fald nok godt lugte en fyreseddel nu.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
IkarugaIkarugaSkrevet 06/10-04 11:45 
Hvad der er fuldkomment til grin er folk, der kommenterer ting de absolut ingen forstand har på.

Det er da ufatteligt så mange mennesker der har så stor indblik i brancherelaterede ting, selvom de absolut ingen kontakt har til distributører, aldrig har deltaget i pressemøder/events eller endsige haft en karriere indenfor gamesbranchen.

Mod tåber kæmper selv guderne forgæves og jeg gider ikke kommentere yderligere.
SumezSumezSkrevet 06/10-04 13:34 
Og det er en tåbelig påstand at man skal have direkte kontakt til nogen distrubutører før man kan vurdere hvad man kan tillade sig at bygge en anmeldelse på.
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
Bede-xBede-xSkrevet 06/10-04 13:40 
Okotta>
Svar udbedes, tak. Og lad nu være med at komme med et svar a la "Jeg kommenterer ikke andre skribenters artikler".

De svar kunne jeg også godt tænke mig at se...
Spiller nu: Halo: The Master Chief ..., Dying Light, Earth Defense Force 2025
SøgAArdSøgAArdSkrevet 06/10-04 14:00 
Ikaruga>
Mod tåber kæmper selv guderne forgæves og jeg gider ikke kommentere yderligere.

Så os der ikke har samme "erfaring" som dig er altså tåber?
Home is where the hardware is..
RJKRJKSkrevet 06/10-04 14:22, rettet 06/10-04 14:25 
Ikaruga>
Mod tåber kæmper selv guderne forgæves og jeg gider ikke kommentere yderligere.

Det er muligt at jeg er frelst, men jeg kalder dog ikke mig selv for gud... ;)

Nu hvor du er færdig med at kommentere, vil jeg godt lukke et par ting.

Ja, det er utvivlsomt korrekt, at hverken jeg eller Anders har særlig varme minder om den behandling, vi modtog under din ledelse. Der er der ret mange, der ikke har. Det er dog noget, vi har valgt at holde for os selv, modsat den anden vej rundt.

Således må jeg sige at det er lidt komisk at høre dig sige i dag, at fx Anders' forhold til NFI var af ligegyldig betydning. Dengang mente du jo at forholdet var af så omfattende og uacceptabel sammenhæng, at det både officielt førte til nævnte "fyring" samt forfølgelse og offentlig udhængning i flere forskellige fora. Som Anders siger, er der ikke så meget, der har ændret sig dér...

Det er selvfølgelig trist for Anders og jeg, hvis nogen virkelig betragter os som fagligt inkompetente grundet dine beskyldninger. Men fakta var jo at flere fik samme behandling - blandt andet fyrede I også Per Sørensen på præcis samme grundlag som undertegnede, blot valgte han, i modsætning til mig, at takke ja til den tilbagetrækkelse af fyringen, som du påstår ikke eksisterede - og jeg er overbevist om at ingen seriøst kan tro, at vi allesammen er fagligt inkompetente.

Det understøttes i øvrigt af, at flere af de væsentligste spilredaktører i løbet af denne diskussion har skrevet til mig privat og bakket både mig og mine synspunkter op. Det er ærligt talt temmelig bizart, at man skal hænges ud af sin tidligere chef, for hvem man har gjort et stort og professionelt stykke arbejde, hvorefter man skal have opbakningen og respekten fra sine "konkurrenter".


Jeg håber hermed at de personlige diskussioner kan lukkes for denne gang og at folk fremover vil forsøge at se mere nuanceret og generelt på dansk spilpresse, i stedet for blot at pleje deres egne interesser på upassende vis.
»This Is Beginning Of A Fantastic Story«Spiller nu: Fire Emblem: Three Hous..., Hellblade: Senua's Sacr..., Fire Emblem Fates
JmogJmogSkrevet 06/10-04 15:41 
Ikaruga>
Der er noget gammelt nag med i denne diskussion, så for god ordens skyld skal det vel nævnes, så man kan se sammenhængen, at både Rune Keller og Anders Puge blev fyret af undertegnede og Palle Jensen fra det tidligere MSN Games.

Ja, det har du efterhånden nævnt flere gange. Hvad du derimod ikke har nævnt er hvorfor? Siden det er et gennemgående argument fra din side, at Keller og Pugé blev fyret og derfor ikke kan tages seriøst, når de udtaler sig om branchen, så vil du selvfølgelig komme med en fuld forklaring, ikke?

"Samarbejdsvanskeligheder" og "kreative uoverensstemmelser" er forøvrigt fyldord uden konkret indhold, der ikke kan bruges til at danne sig et ordentligt billede, så afstå venligst fra at bruge dem.
SkyblazeRSkyblazeRSkrevet 06/10-04 17:11, rettet 06/10-04 17:12 
Ikaruga>
Enig, så hvorfor du nu også går Runes ærinde, er kun med til at understrege ovenstående.

Det er ikke kun Runes ærinde, der løbes her. Det er ligeså meget for understrege din sørgelige, evindelige hetz mod alle "der tilsyneladende intet fatter af den virkelige verden i spilbranchen". Det skinner også igennem visse af dine ældre udtalelser rettet mod Thomas og Gamereactor.

Gammelt nag? At man samtidig bærer nag mod officielle folk i spilbranchen, skulle åbenbart også gå udover os andre?

Der er noget gammelt nag med i denne diskussion, så for god ordens skyld skal det vel nævnes, så man kan se sammenhængen, at både Rune Keller og Anders Puge blev fyret af undertegnede og Palle Jensen fra det tidligere MSN Games.

Ja, gammelt nag og hele denne her diskussion er da også paradoksal. Paradoksalt især gennem dine gamle udtalelser fra KonsolForum.dk, taget i betragtning. Jeg forlod MSN Games af EGEN fri vilje, for at søge nye græsgange. Ganske enkelt. Prøv ikke at påstå andet, og få mig til at hive de skriftlige beviser frem. Vi ved jo begge godt, hvad den reelle årsag var.

Fakta Tommy. Er det ikke dét du anklager andre, for ikke at bidrage med i denne her tråd?

Hvorfor lukker du så selv en masse tynd luft ud?

Og så skal det vel også nævnes, at det du kender til gamesafdelingen hos Nordisk Film er, at du i en årrække har delt post ud i afdelingen.

Ja, absolut - som jeg også på KonsolForum.dk ihærdigt prøvede at bruge som konkret eksempel på at modbevise anklagen, der gik på, at være utroværdig anmelder, ansat hos en officiel PS2-distributør. Den holdte ikke vand. Og det erkender du faktisk indirekte lige nu. Paradoksalt.

Hverken du eller Rune har nogensinde haft et forhold til de danske distributører...

Meget muligt, og nok kender du utvivlsomt mere til den "virkelige spilbranche", men det giver dig ikke ret til at glorificere dig selv og demoralisere folk, som har "forstand på spil". Folk, der har hjulpet TV2 Replay og MSN Games godt på vej til at blive et af de bedste spilmedier herhjemme. I datid, undskyld. I endte med at køre det hele i sænk. Trist. Flere af os nåede bare at forlade skuden, inden det skete.

Min tid hos NF har været ganske ydmyg, men tro ikke, at jeg ikke har oparbejdet et bredt netværk på baggrund heraf. Der er blevet talt om mange spilbrancherelaterede ting rundt omkring i krogene. Og jeg har holdt mange interessante samtaler med folk, blandt andet til interne pressemøder.

Den kritik, der bliver givet til Thomas Tanggaard, ville i realiteten være bedre tjent på andre i langt højere grad. Men disse findes jo ikke længere i spilanmelderbranchen.
»In my restless dreams, I see that town... Silent Hill«Spiller nu: Berserk And The Band Of..., Atomic Heart, Bramble: The Mountain K...
The DaneThe DaneSkrevet 06/10-04 21:03 
Ang. Replay kan jeg da ikke nævne nogen gode ting fra min tid bag (jern)tæppet - det var måske pga. det var i den sidste tid, men det var næppe nogen god struktur de havde.
For mit vedkommende var istand til noget så simpelt at sende spil ud til anmeldelse (selv efter flere påmindelser). Derudover var der så en anden jeg kendte på det tidspunkt hvis artikel ikke blev brugt alligevel (uden at få nogen grund til det).

Bortset fra det var det da som sådan en flink nok kontaktperson jeg havde (kunne ikke lige finde div. mails derfra, så kan ikke huske navnet).
Jeg gør hvad jeg kan, og så gør jeg det godt!!!Spiller nu: Final Fantasy VII: Dirg..., Breath Of Fire: Dragon ..., World Of Warcraft
HulleHulleSkrevet 06/10-04 21:48, rettet 06/10-04 21:49 
Min tid på MSN/Intertain var skam behagelig. Jeg er glad for at jeg fik muligheden for at prøve at anmelde. Blev taget godt i mod og fik god respons. Valgte selv at forlade, da jeg fandt det at anmelde enormt stressende. Så det havde intet med ledelsen at gøre.
Signing off Play:Right 17/11-12Spiller nu: Monster Hunter Freedom ..., Battlefield: Bad Compan..., V.Smile
OkottaOkottaSkrevet 22/10-04 12:45 
Det nye Gamereactor's forside:

"Need for speed: Underground 2 - eksklusivt; Vi har verdens første anmeldelse."

Alle jer der gerne vil vide en masse om Xbox Live implementeringen, i NFS: U 2, I må dog finde en anden anmeldelse. Online delen bliver ikke nævnt med et ord, og det til trods for at NFS: U 2 faktisk er et af de PAL EA spil, som HAR online implementering.

Det kan være at GR's anmelder kopi af spillet, udelukkende indeholdt fokus på AI'en i singleplayerdelen; Den AI som tilpasser sig spillerens evner, og muliggør ændringer og forskelligheder i scriptede sekvenser, alt efter hvorledes man spiller spillet.

Hvorfor er det, at I ikke skriver om Live delen i spillet, GR?
Tongue-tied and twisted just an earth-bound misfit, I
SumezSumezSkrevet 22/10-04 13:29 
Måske fordi det er verdens første anmeldelse. :P
Spis sundt og tro på dig selvSpiller nu: Gravity Circuit, Bonze Adventure
59 emne(r).
1 2 > »

Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig