X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Def Jam imponerer


Svar
KalicolaKalicolaSkrevet 02/10-04 23:25 
Mit andet køb til xbox Def Jam: Fight for new york (mit første spil var burnout 3). min plan var ikke at købe andet end burnout, halo2 og conker. Men jeg så spillet i ebgames i torsdags, og tænkte, arh jeg køber det sgu til weekenden, og hvis det keder mig, så får jeg jo bare pengene igen (super service hos eb).

Men spillet overrasker mig meget, og er langt bedre end mine forventninger. grafiken er nice. og ikke mindst animationerne er i topklasse og ultra voldelige, og det ser ikke ud til at der er brugt motion capture, og det gør det bare endnu mere nice (jeg er selv animator :-). Lydene er dejligt brutale,og passer til de voldelige animationer perfekt. Stilen er fed, fedt character design (jeg savner dog Ice Cube), fed atmosfære. Og story-mode er meget gennemført, en fornøjelse.

Musikken stinker! Men jeg bryder mig normalt heller ikke om hiphop.

Hvad der impornerer mig mest er den meget dybe fighting engine. Der er 5 fighting styles ialt, og man kan blande 3 af dem sammen. Når man blander disse sammen, får ens character en helt unik måde at kæmpe på alt efter hvad man vælger og række følgen. Det betyder ikke bare at man har flere moves inden for de 3 stil arter, næh nej, man får sin helt egen stil med tilhørende animation.

Jeg har rodet en del rundt med forskellige characters og style-kombinationer, og jeg må sige at det er ret interessant hvad man får ud af at blande de 3 styles, og det er yderst gennemført. Manner et arbejde der må ligge bag det. Der er et hav at forskellige kamp former.

En af mine characters har fået blandet de 3 styles på en måde, så han nu kæmper "drunken master fighting". Jeg blandede de 3 styles igen i en anden rækkefølge, og så fik jeg noget som ligger tæt hen af en blanding af kung fu og karate. Ret interessant... Det viser at det er et gennemført spil, som der er lagt meget arbejde i, og at man kan lave MANGE forskellige characters som hver især har deres egen måde at kæmpe på...

Jeg har aldrig rigtigt brudt mig om wrestling spil, fordi styrringen som regel er latterlig, fighting enginerne er dårlige, det ender som regel altid med at ens figure griber rundt i luften efter hinanden. Og ens egen figur ikke reagerer på noget som helst fordi han har fået en lussing... Med Def Jam er det en helt anden sag. Der er lige præsis kun så lidt wrestling i som gør at jeg kan li spillet.

Ja jeg blev meget overasket, så jeg syntes lige at jeg ville dele min begejstring med jer... Er der andre som er heldige at eje det her spil? hvad syntes i om det?
For The Love Of The Game
DommergaardDommergaardSkrevet 03/10-04 12:43 
Jeg købte det også forleden dag og er også ret imponeret! Rigtig fed engine spillet kører på og en overraskende god Story Mode! Kan godt lide alle de muligheder man har når man skal klæde ens fighter på. Det er et rigtig fedt spil og sjovt i Multiplayer ;)
RitesRitesSkrevet 03/10-04 16:43 
Jeg venter bare på at EA får fingeren ud...
» a winner is you «
Per SPer SSkrevet 03/10-04 16:55 
YIR!
Spiller nu: -, Prince Of Persia: The F..., GoldenEye 007: Reloaded
KalicolaKalicolaSkrevet 03/10-04 21:29 
øhh... får fingeren ud? jeg er ikke helt med? Er det en form for gåde?
For The Love Of The Game
DarklynoonDarklynoonSkrevet 03/10-04 22:37 
anmeldereksemplar, vil jeg gætte mig til at de mener
Mortal Kombat the mother of all fighting games
RitesRitesSkrevet 04/10-04 10:23 
Yep!
» a winner is you «
Login for at besvare
Profilnavn
Kodeord
Husk mig