X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Opdatering # 28 - Xbox (un)limited


Nyhed
Microsoft har kæmpet en inædt kamp for at hugge noget af Sonys andel af det globale konsolmarkede, og selvom Xboxen måske ikke just er den mest eftersøgte konsol kloden rundt, får de fleste specialversioner af samme virkelig folk op af sædet.

Den japanske Special Edition, der skulle rette folkets blik mod den amerikanske Xbox er efter de flestes mening noget mere vellykket end den almindelige sorte Xbox. Men Europa blev langt fra snydt, vi fik både en "almindelig" Limited Edition og den noget nyere Crystal Limited Edition, begge lavet i et gennemsigtigt design. Men blot en ændring af farveskemaet (sort/skriggrøn) kan gøre underværker for Xboxen.

Og et underværk kunne nemt være betegnelsen for den japanske Kazumi Edition - jeg har ingen yderligere kommentar, men tag for din egen skyld lige et kig på den.

Også den hvide Panzer Dragoon Orta Xbox er meget populær blandt samlere. Med den hvide farve minder den ogå meget om 2nd Anniversary Pure White Limited Edition der blev lanceret for at fejre 2 års fødselsdag for Xbox i Japan.

Det er kun for nyligt at US har fået en limited edition Xbox, men dette blev så også i form af en Halo Xbox - der udover at være helt identisk med den Europæiske transparent-grønne Xbox, har et Halo-logo på fronten og naturligvis inkluderer spillet Halo.