X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Opdatering # 15 - Nintendo Special


Nyhed
En hurtig runde af "Nintendos Bedste, Værste, Forsvundne & Længst Forglemte" er igang.


Første deltager er Famicom Disc System, der skulle tage kampen op mod det omfattende pirateri af spil. Spillene blev nu distribueret på disketter i stedet for cartridges.

Pirateri var også en grund til at Nintendos Satellaview fik lov at se dagens lys. Satallaview var en add-on til Super Famicom, der var næste n lige så stor som konsollen selv. Igennem denne kunne gamere over hele Japan downloade spil via kabler og der nye sattelit net (deraf navnet).

----

Forhandlere over hele US ville modtage denne meget stilfulde, men også ret kedelige kasse, hvis de skulle have en Vurtual Boy op i butikken som demonstrationsenhed.

Kedelig er også et mærkat man uden tøven kan påføre Nintendos ide om at udgive deres konsoller i alle regnbuens farver, igen og igen. Denne Final Fantasy GameCube kan dog nok hurtigt få et par Final Fantasy fans op af stolen....

Nintendo CD64 stråler af ret pirat-lykke, selvom denne add-on dog også kan bruges til andet end ulovligheder.

Sidste deltager i denne runde, Nintendo Computer TV Game, var en af nintendos tidligste kreationer. Omvendt var Super Famicom Box en videreudvikling af Nintendos Super Famicom, der nu kunne sættes ind på hotelvæleser og lignende, til fornøjelse for gæsterne.

Hvem vinder, hvilken en vil du selv helst have? Svært at beslutte sig for - tag et kig på dem alle sammen, det har alle noget at byde på!