Sebastian Castellanos, har efter begivenhederne, på Beacon Mental Hospital forladt Krimson City Police Department, men hjemsøges stadig oplevelserne fra Beacon.
Efter hans kones forsvinden, og datteren død i en brand, opsøges Sebastian af sin tidligere partner og mobius agent Juli Kidman, som fortæller ham, at hans datter Lily stadig er i live, fordi mobius faked hendes død.

Men Mobius har nu brug for hjælp, til at redde hende, han bliver derfor ført til en hemmeligt mobius bygning, hvor han møder mobius’ ansatte, og bliver introduceret til STEM.
STEM er en slags indgang, til en by ved navn Union. Det er her Mobius sidst havde kontakt til Lily. Herfra går det ud på at finde spor, til at finde ud af hvor Lily er, og hvad der er sket.

The Evil Within 2, er i forhold til sin forgænger, et semi open-world spil, hvor du udforsker byen Union, der er ret mange muligheder, og masser at lave. Foreksempel, er der et team af agenter der er forsvundet, som du kan vælge at lede efter, og hjælpe, dette fungere dog som en sidemission, og kan give det hjælp.

Spillet har også masser af muligheder for at få våben, i forhold til det første, da du kan samle materialer, som bruges til at crafte, hvilket faktisk gør det ret sjovt.

Har du nok materialer, har du to muligheder for at crafte, du kan gøre det på stedet eller finde et safehouse og gøre det der. Men der er også forskellige Crafting steder rundt omkring i Union. Våben er ikke den eneste mulighed, da det som bekendt tiltrækker flere fjender, så muligheden for stealth er også mulig for at tiltrække mindst muligt opmærksomhed.

Hver gang du slår en ihjel får du noget Dna som du bruger i dit talent træ, du kan bruge dem på at få mere i liv eller skade mere med melee eller våben osv, jo længere du kommer des stærkere bliver du.

Spillet var blevet rygtet til at være, det mest uhyggelige til dato. men er det nu også så uhyggeligt?. mit svar må være nej. men jeg kan ikke udelukke at der er nogen der vil finde det skræmmende, eller uhyggeligt.

Det virker bare på mig, som om de har fokuseret mere på at få, mere action end gys i det, dog er der nogle aspekter af gys. Men ikke så man hopper i stolen. Man kan også tilføje at der er nogle dele der er lånt fra andre spil, som resident evil, og silent hill. men det er ikke noget der faktisk gør spillet dårligt. Da disse spil er nogle Klassikere. Stemningen har selvfølgelig lidt gys over sig, og spiller man det op natten giver det lidt lidt ekstra.

men er spillet så værd at spille? Min mening er JA bestemt, hvis du er til et fedt semi open-world med en snert af gys, der er temmelig mange timer i det, og det bliver ikke rigtigt kedeligt. Der er også masser af udfordring. Du kan ikke bare vade igennem, og tro du kan overleve.

The Evil Within 2 er virkelig vellykket, og indeholder faktisk alt det der manglede i det første. Spillet føles komplet, og gennemført. Det byder på mange gode timer og fedt gameplay, hvis du vil udforske, og ikke bare fokusere på at komme igennem det. Crafting systemet er let, og lige til, og det gør faktisk at spillet er lidt lettere, end det første. Det er væsentligt bedre end det første, og de 3 år, vi har ventet på det har klart været ventetiden værd.

 

 

 

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægNZXT introducerer H Series af kabinetter
Næste indlægRogue Trooper: Redux anmeldelse
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
the-evil-within-2-anmeldelse-ps4The Evil Within 2 er virkelig vellykket, og indeholder faktisk alt det der manglede i det første. Spillet føles komplet, og gennemført. Det byder på mange gode timer og fedt gameplay, hvis du vil udforske, og ikke bare fokusere på at komme igennem det. Crafting systemet er let, og lige til, og det gør faktisk at spillet er lidt lettere, end det første. Det er væsentligt bedre end det første, og de 3 år, vi har ventet på det har klart været ventetiden værd.