Så er det atter blevet tid at flytte sofabordet, justere lys niveauet og advare underboerne. Spike Chunsoft har haft nalderne i Dragon Ball Z universet og kommer her med Kinect udgaven. Er det udelukkende for de mest dedikerede fans eller taler vi om rå ninja action til masserne? Hvad tror du selv?

Jeg er simpelthen bare så rasende!!

”Min uovertrufne ninja træning slår din underlegne ninja træning til en hver tid!” ”Wow! Hans power level er på 9000 og den bliver ved med at stige! Hvordan gør han det?!” Og med ét havde jeg givet en skræmmende nøjagtig beskrivelse af handlingen og de samtaler der skal forestille at bære den. Mød et velkendt ansigt, tæsk det til ukendelighed, se en tåkrummende dårlig cutscene og gentag. De horrible replikker er så overspillede, at det får Ace Ventura til at ligne en seriøs Broadway skuespiller.

Det er til gengæld rart, for en gang skyld, at kunne meddele at input følsomheden i Kinect ikke er rædsom. Den forlanger selvfølgelig ordentlige forhold, men er mere tilgivende end i mange andre Kinect titler jeg har prøvet. Det kan dog skyldes at der ikke er mange flere end 10 forskellige moves kameraet skal genkende, selvom man praler med at der er over 100. Man slår ud i luften, dukker sig og indtager et par forskellige stillinger for at lade superangreb op. Det føles som ét lang quick-time event og det bliver desværre heller aldrig sjovere end det. Der er ingen indlevelse, forsvindende lidt taktik at overveje og alt for få moves at bruge. Der er en indbygget QR scanner hvor koder kan låse op for flere figurer, men hvorfor skulle man dog udsætte sig selv for det?

Swing and a miss…

Det eneste der virker er den visuelle del og det skyldes udelukkende den i forvejen etablerede stil fra tegnefilmene. Man har også kastet alle de kendte figurer fra serien ind, men med undtagelse af deres udseende og enkelte special moves, er der absolut ingen forskel på dem. Musikken er trukket ud af den typisk japanske up tempo rockmuzak skuffe, så hvis ikke man nærmest spiser ADHD til morgenmad, smækker man omgående den skuffe igen.

 

Dragon Ball Z for Kinect er en af de mere uinspirerende Kinect udgivelser og det siger ikke så lidt. Der er ingen indlevelse, ingen strategi, lav interaktivitet og en overfladisk handling som selv inkarnerede fans vil ryste på hovedet af. En tarvelig gang makværk der ikke er nogen værdig.

 

[box_info]Spillet er anmeldt på Xbox 360.[/box_info]

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægPES 2013
Næste indlægInterview med Ditte Deenfeldt, Ubisoft Massive
Gamer lige nu: DmC, Bioshock Infinite, Spelunky (XBLA) Ser frem til: GTA5 og ny hardware!!
dragon-ball-z-for-kinectDragon Ball Z for Kinect er en af de mere uinspirerende Kinect udgivelser og det siger ikke så lidt. Der er ingen indlevelse, ingen strategi, lav interaktivitet og en overfladisk handling som selv inkarnerede fans vil ryste på hovedet af. En tarvelig gang makværk der ikke er nogen værdig.