Så er det tid til at få startet crosseren og få gang i det vilde ræs. Vi ser nu på Free to Play spillet Mad skills Motocross 3 som netop er landet på iOS og Android.

De 2 første Mad skills Motocross spil har haft en kæmpe succes i hele verdenen. Nu er det tid til at se på den længe ventede 3ér som Turborilla lige har udgivet.

Noget som gør at denne titel er lidt speciel er at den er udviklet af entusiaster. Spillet er testet af rigtige motocross kører blandt andet. Grunden til man har gjort det, er at vi skal få en så ægte følelse som muligt.

hvis vi starter ud et opsigtsvækkende øjeblik, så vil vi lige kaste et blik på spillets trailer. I kan selv bedømme om der ikke er et eller andet der falder i øjnene når man ser den.  Vi kan ihvertfald sige at det ikke er noget man ser hver dag når et spil skal præsenteres.

Mad skills Motocross 3 er lige til at gå i gang med. Det er et sidescrolling motocross spil ganske som vi kender det. Alle kan være med når der skal køres. Spillet er nemt at gå i gang med og svært at mestre.

Det er jo et Free to Play spil vi har fat i her. Så man tænker at et eller andet sted skal holdet bag spillet tjene penge. Og det er her mikrotransaktioner kommer ind i billedet.

Man har lavet det sådan at der selvfølgelig kan købes spillets valuta. Det er fint det er lavet sådan. Men det virker faktisk ikke som man er tvunget til det. Det er ikke påkrævet man køber det.. Man kan godt komme igennem spillets udfordringer, det tager bare sin tid. Så det virker ikke som det er en Pay to Win titel vi har fat i her.

Når du kører så kan du løbende opgradere din crossmaskine med en masse dele. Ud over det, så kan man når man har valuta nok, købe en helt ny crosser. Det giver spillet god levetid, for der er lidt at kæmpe for.

Af en Free to Play titel er det ret imponerende hvor flot det egentlig er at se på når man spiller. Det er uden tvivl i den pæne ende af skalaen her.

Baner er der også rigeligt af. Man kommer til at køre på en masse baner i hele verdenen, kører events og meget mere. Der er også tale om man kan oprette hold/klaner med tiden. Så det er et spil med lang levetid med sikkerhed.

Mad skills Motocross 3 er et af de bedre Free to Play spil. En masse god underholdning og levetid uden man skal poste en masse penge i spillet.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTorchlight III opdateres
Næste indlægNy Valorant trailer er landet
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mad-skills-3-anmeldelseMad skills Motocross 3 er et af de bedre Free to Play spil. En masse god underholdning og levetid uden man skal poste en masse penge i spillet.