Kunne det ikke være fedt at have sit eget transport firma? Dette er nu en mulighed, hvis man er til et virtuelt firma. Vi ser nu nærmere på Truck & Logistics Simulator som netop er landet på PC og Nintendo Switch. Vi har taget fat i Switch versionen.

Når man hører sådan en titel som Truck & Logistics Simulator, så kan man nemt tro at det er et meget indviklet spil. Men sådan er det heldigvis ikke her.

Det er bygget op om en ret solid og simpel kerne. Man skal i bund og grund ”bare” finde ud af hvilken opgave du vil tage, og derefter fuldføre den. Dette lyder simpelt, og det er det også.

Men selvom det er så enkelt, så er der meget mere i spillet end det. Når opgaven er valgt, så skal du eksempelvis læsse din bil/lastbil eller hvad du nu har med din truck/kran. Derefter skal man køre læsset frem til destinationen.

Det er der jeg vil mene det er ret simpelt bygget op og lige til at komme i gang med. Det skal ikke lyde negativt, for der er en masse at gå i gang med. Der er nemlig en kæmpe by at boltre sig i. Og man må sige at det ikke er opgaver der mangler.

Når et nyt spil startes op har man selvfølgelig en ret lille kapital. Så når der skal købes et køretøj. Man starter jo selvfølgelig med en lille prop af en bil. Men man får hurtigt tjent sig op så man kan få større køretøj. Udvalget er ikke kæmpe i spillet, men der er hvad man ønsker sig. Spillet bliver rigtigt sjovt når man får sig en kæmpe Scania.

Men når det så er sagt, så forværre det spillets levetid en smule når man tænker priser på køretøjer kontra hvad man tjener for at fuldføre opgaverne. Det er desværre alt for nemt at få de helt store køretøjer.

Så med mindre man vil eje hele vognparken, så kan spillets levetid være sparsomt. For alt i alt, så gentager opgaverne sig ret meget da de ikke er vildt varieret. Men så er det jo godt der også er multiplayer delen at prøve kræfter med.

Multiplayer er sjovt, og man kan komme ind i online delen med de køretøjer man har tjent sig til. Dette er super fedt, for så kan man lige blærer sig med hvad man har. Men ellers minder det ret meget om singleplayer delen bare med flere der spiller på samme tid.

Når man spiller det på Switch, så er spillet desværre besværet af en del grafisk lag når man kører. Spillet har det med at hakke en del i ny og næ. Jeg tror og håber på der kommer en patch der retter der snart.

Truck & Logistics Simulator er et sjovt spil. Det gode er at spillet ligger i den billige ende af skalaen. Så der er stadig god valuta for pengene her.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSkal du på farten til sommer? Tjek AERO 15 ud
Næste indlægHorizon: Zero Dawn har fået PC dato
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
truck-logistics-simulator-anmeldelseTruck & Logistics Simulator er et sjovt spil. Det gode er at spillet ligger i den billige ende af skalaen. Så der er stadig god valuta for pengene her.