LocoRoco blev oprindeligt udgivet tilbage i 2006 til den populære Playstation Portable. Men nu kan vi alle nyde en Remastered udgave til Playstation 4.

For jer der ikke kender LocoRoco universet, kan vi lige kort ridse op hvad spillet er for en størrelse. Spillet er et spil der er bygget op på den mest simple (men geniale) opskrift. Det går i bund og grund bare ud på at rulle sig igennem banen til man når målet.

Men spillet er selvfølgelig meget mere end det, for der er en masse ting man kan samle sig ind til når man spiller det. Så vil man have mest ud af spillet, så samler man alle sine LocoRoco venner, og samler en masse ting til sit lækre LocoRoco hus.

Det med at samle til huset er selvfølgelig en sekundær ting i spillet, men en ret vigtig ting for os med samlermani. Det er en sjov lille ekstra feature det med at samle ting. For det er der spillet bliver udfordrende.

Når man får startet spillet op, så finder man ud af hvor simpelt det er bygget op, hvilket er ret lækkert. For selvom man er en erfaren spiller, eller en ny spiller på Playstation 4, så er spillet lige til at gå i gang med.

Man bruger faktisk kun 3 knapper for at spille LocoRoco Remastered. Man bruger L1 og R1 til at rulle og hoppe med, og Cirkel til at transformere sig om. Så mere simpelt bliver det ikke, og vi elsker det!

Spillet har et bredt udvalg af baner at komme igennem, og de er lavet på den måde at man kan komme igennem dem meget hurtigt. Men hvis man skal samle alle tingene, så kan det nemt give os en masse ekstra spille tid. Der er over 40 baner at gå i krig med, så man løber ikke tør for baner lige med det samme.

En ting man skal huske i LocoRoco Remastered, er at man ikke bare lige finder alle de skjulte ting med det samme. For det man skal lede efter kan også være skjult bag hemmelig vægge, så man skal søge en del for at finde det hele.

Banerne i LocoRoco Remastered er meget opfindsomme, og ikke noget man lige ser hver dag. Spillet er måske simpelt bygget op. Men lige så simpelt spillet er lavet, lige så genialt er baner fundet på, for de er i særklasse.

LocoRoco Remastered er et meget underholdende spil, hvilket man bemærker med det samme. Og en anden ting er at spillets soundtrack er ret ørehængende. De spytter det ene hit ud efter det andet. Det er jo ikke musik man hører i radioen herhjemme, men musikken klinger bare på en måde der gør at man næsten sidder og nynner med.

Man skal ikke lide af farveforskrækkelse når man spiller LocoRoco Remastered. For som I kan se i videoen der er vedhæftet denne anmeldelse, så er spillet meget farverigt. Det er super flot at se på i denne Remastered version, og farverne står skarpt. Så det er i den klasse vi kalder for ”eye candy”.

LocoRoco Remastered er et spil for alle. Spillet ligger i den meget billige ende af skalaen på Playstation Store, men I får en vild oplevelse så det kan varmt anbefales herfra. Man kan ikke spille LocoRoco Remastered uden man har et stort smil på læberne.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSe Splatoon 2 single player delen
Næste indlægNordjysk landmand fik leveret computerspil med en drone
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
locoroco-remastered-anmeldelseLocoRoco Remastered er et spil for alle. Spillet ligger i den meget billige ende af skalaen på Playstation Store, men I får en vild oplevelse så det kan varmt anbefales herfra. Man kan ikke spille LocoRoco Remastered uden man har et stort smil på læberne.