Nintendo er kongen af party spil. Mario Party, Mario Kart, The Jackbox og ikke mindst 1-2-Switch!. Det sidst nævnte spil var meget populær, da det udkom på samme tid med Nintendo Switch. Det var den bedste måde at opleve alt hvad konsollen var i stand til, ikke mindst med konsollens Joy-Cons controllere.

Her 6 år senere har man ville gøre kunsten efter, og Nintendo har nu udgivet efterfølgeren ‘Everybody 1-2-Switch!’. Har man formået at genskabe underholdningen og er den på alle måde bedre?

Everybody 1-2-Switch! har ikke helt ligeså mange minispil som 1-2-Switch!. Derfor er prisen heldigvis også noget lavere end forgængeren, og spillet kan købes til en pris der hedder 279 kr. Du får denne gang kun 17 minispil i Everybody 1-2-Switch! hvor man i det første 1-2-Switch! fik hele 28 minispil.

Der er bestemt variationer i spillene og her der dog også nogle som er bedre end andre. ‘Balloons’ lader dig og en ven konkurrer om hvem der kan puste en ballon op mest, uden at den popper. ‘Statues’ minder næsten om Squid Game serien fra Netflix. Her gælder det om at nå hen til sit mål, uden at blive set. Kigger barnet på skærmen på dig, så er det med at stå helt stille.

I ‘Samurai Sword Fight’ skal du være hurtigere end din makker, til at slå til med dit “sværd” aka Joy-Con. Der er mange flere end de nævnte, og de er på hver sin vis sjove. Dog er der nogle hvor man måske hellere vil undlade dem, i fremtidige spil.

Som noget helt nyt, kan du bruge din smartphone. I hovedmenuen i ‘Everybody 1-2-Switch!’ kan du vælge mellem Joy-Con Mode med optil 8 spillere eller Smart Device Mode, som lader dig spille sammen med optil 100 spillere. Smart Device Mode som navnet antyder, lader dig som sagt bruge din telefon.

Det smarte her er, at der ikke kræves download eller installation af en app for at være med. På skærmen er en QR kode, som når den skannes, åbner op for en hjemmeside, hvorfra alt foregår. Ud af de 17 minispil, kan 12 af dem spilles med ens smartphone.

Nogle få af de spil som kan benyttes på ens smartphone er ‘Color Shoot’. På skærmen dukker en farve op, hvorfra deltagerne skal rende rundt og tage billeder af genstande, som matcher på farven. Den der har fanget mest af den anviste farve, vinder.

Everybody 1-2-Switch! er bestemt ikke et dårlig bud på en sjov aften. Med en god håndfuld party spil, er der bestemt noget for enhver, alt efter hvor aktiv man har lyst til at være. Selvom der er et mindre udvalg af minispil end forgængeren, så er udvalget varierende. Blot det at kunne bruge sin telefon til at deltage i spillene, gør det allerede merkant lettere for de fleste at være med. Man kan sagtens få nogle gode grin i et godt selvskab og spillet gør bestemt sit, for at bidrage til eksempelvis underholdende aften.

Everybody 1-2-Switch! er ude nu på Nintendo Switch.

TL;DR
Vurdering:
Forrige indlægJujustu Kaisen Cursed Clash kommer som spil
Næste indlægHvordan du overlever i Remnant II
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
everybody-1-2-switch-anmeldelseEverybody 1-2-Switch! er bestemt ikke et dårlig bud på en sjov aften. Med en god håndfuld party spil, er der bestemt noget for enhver, alt efter hvor aktiv man har lyst til at være. Selvom der er et mindre udvalg af minispil end forgængeren, så er udvalget varierende. Blot det at kunne bruge sin telefon til at deltage i spillene, gør det allerede merkant lettere for de fleste at være med. Man kan sagtens få nogle gode grin i et godt selvskab og spillet gør bestemt sit, for at bidrage til eksempelvis underholdende aften.