Platform spil er en genre der aldrig dør. Vi vil nu se nærmere på Rad Rodgers som snart lander på Nintendo Switch.

Det er populært at genudgive spil på Switch. Normalt plejer det at blive udgivet enten som standard version eller med alt DLC til spillet. Denne gang er det en smule anderledes. Byd stort velkommen til Rad Rodgers: Radical Edition.

Radical Edition er lidt speciel frem for standard versionen af spillet. Der er nemlig en masse godter med i den version af spillet. Dem vil vi kort ridse op her.

Der er dømt sofa Co-Op til den store guldmedalje her, da spillet har fået en Co-Op game mode. Ud over det, så er der en ny og lækker Battle Mode, til dem som vil vise sine venner hvem der styrer i Rad Rodgers. Ud over det lukker denne version nye spilbare figurer ind. Så der er god grund til at se nærmere på denne udgivelse.

For dem som ikke kender til Rad Rodgers, kan vi fortælle at spillet tager os tilbage til de glade 90ére. Og grunden til vi siger dette, er at det nok må menes at være platform spils storhedstid.

Nostalgien er stor når man spiller Rad Rodgers. For selvom spillet er ganske pænt at se på, så er der portaler man skal gå igennem for at redde den pixelerede del af banen. Dette er et tiltag der er lidt sløjt i forhold til spillet, men stadig ret godt for vores retro hjerter.

Hvis du har spillet det gode gamle Duke Nukem, er du på ”hjemmebane” med Rad Rodgers. Humoren og replikkerne er som taget ud af den spil serie. Hvis man syntes bare en smule om den humor i Duke Nukem, vil man elske Rad Rodgers.

Måden banerne er bygget op på kan måske skræmme nogen. De fleste platform spil er bygget op med små baner, hvor der til gengæld er mange af dem. I Rad Rodgers er det en smule anderledes. Der er dog en del baner, men de er af ret lang karakter.

Dette er ikke noget der skal ses som en skidt ting, for det gør bare at underholdningen er i top længere tid af gangen. Udlempen er dog hvis man lige mangler noget for at gennemføre banen, så er det op på hesten og finde ud af hvad. Dette kan være svært når banerne er så store som de er.

Med Rad Rodgers er man sikret underholdning til en god tid. Der er jo som sagt de lange baner der skal gennemføres, og de er med sikkerhed en gennemspilning værd. Og da det er Radical Edition vi får på Switch, er der lige lagt en masse timers underholdning oven i hatten.

Rad Rodgers er et platform spil der absolut holder i 2019. Man er underholdt fra man starter spillet op på sin Switch, til man slukker den igen. Hvis der mangler et spil i samlingen, er Rad Rodgers – Radical Edition et godt bud.

Som bonus kan vi fortælle at spillet er udviklet af Slipgate Studios som er et lille Dansk spil studie beliggende i Aalborg. Så endnu en gang har vi vist den store verden at vi i lille Danmark kan lave spil der kan hamle op med de store.

Du skal ikke sidde og være trist over hvis du ikke har en Switch og gerne vil eje Radical Edition. Er du ejer af Rad Rodgers på en af de andre platforme, kan du frit opdatere til Radical Edition.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSpace Jam 2 har premiere i 2021
Næste indlægLenovo udvider ThinkPad-serien med nye intelligente bærbare computere
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
rad-rodgers-radical-edition-anmeldelseRad Rodgers er et platform spil der absolut holder i 2019. Man er underholdt fra man starter spillet op på sin Switch, til man slukker den igen. Hvis der mangler et spil i samlingen, er Rad Rodgers – Radical Edition et godt bud.