Hvis vi tager en tur tilbage i tiden og lader som om det er år 2000, så er det året hvor Pokémon Snap så dagens lys for første gang i Europa på Nintendo 64. En ny version er netop landet til Nintendo Switch.

Der er ingen tvivl om at hypen omkring Pokémon universet er stor, så Pokémon Snap er også en af de titler der fik meget opmærksomhed på Nintendo 64. Men nu er New Pokémon Snap landet, og det er “næsten” som vi kender det.

New Pokémon Snap er en nyfortolkning af den kære Nintendo 64 version. Den indeholder små nye finesser og nye områder, nye Pokémons , og er grafisk opdateret selvfølgelig.

Spillet er kort og godt et spil hvor du bliver sendt ud på en planlagt tur på forhånd og dit kamera er dit våben. Dette lyder måske som et svagt koncept, men det holder 100%.

Har du spillet Pokémon Snap på Nintendo 64, så vil du kede dig bravt i starten. Der er selvfølgelig en tutorial man skal gennemføre, men den kan ikke skippes desværre. Det er fint med detaljerede tutorials, men overdrivelse fremmer altså ikke forståelsen.

Hvis vi skal forklare spillets handling så kan det gøres nemt. Du sendes som sagt ud på en forudbestemt tur. På den tur gælder det om at spotte så mange Pokémon som muligt. Ud over det så gælder det om at tage de fedeste billeder.

Du bliver bedømt efter hvor gode dine billeder de er når banen er overstået. Så jo bedre billeder, jo bedre point. Derved så får du også låst op for nye oplevelser. Så alt hænger sammen i sidste ende.

Du får også med tiden låst op for diverse såkaldte powerups som du kan bruge når du er ude på fotosafari. Man kan fodre Pokémon med dem eller få blomster til at lyse hvilket giver de bedste muligheder for fede billeder. Så det er værd at gå efter at låse op for dem.

Men nu tænker du måske om der overhovedet er mening med at skulle tage billeder af alle de Pokémon. Og det kan vi med det samme sige, at det er der.

For de billeder du tager gennem hele spillet, dem får du mulighed for at gemme og kunne redigere i. Ud over det, så er der en online del i spillet hvor man kan dele de billeder man har taget. De billeder kan endda blive vurderet af andre, så der er god mulighed for at få en masse underholdning ud af den del.

Man skal selvfølgelig være lidt pjattet med Pokémon verdenen for at kaste sig ud i New Pokémon Snap. For du render i bund og grund “bare” rundt og glor på Pokémon.

Men er man glad for dette univers, så er New Pokémon Snap lige i skabet. Man bliver hurtigt suget ind i denne flotte verden, og det er super underholdende at rende og tage billeder af ens yndlings Pokémon.

New Pokémon Snap er et godt underholdende spil med mange timers spilletid i. Der er ikke så meget variation i spillet, men kan man lide konceptet så skal det med sikkerhed stå hjemme i samlingen.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægMass Effect Legendary Edition ude nu
Næste indlægFUSER – maj DLC
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
new-pokemon-snap-anmeldelseNew Pokémon Snap er et godt underholdende spil med mange timers spilletid i. Der er ikke så meget variation i spillet, men kan man lide konceptet så skal det med sikkerhed stå hjemme i samlingen.