Bubble Bobble 4 Friends anmeldelse

Spillet er en keeper!

Hvis vi skruer tiden tilbage til 1986, så var der der Bubble Bobble så dagens lys for første gang. Det er derefter blevet en kæmpe klassiker. Nu kan vi præsentere et nyt spil til denne spil serie. Byd velkommen til Bubble Bobble 4 Friends, som netop er landet på Nintendo Switch.

Forventningerne kunne selvfølgelig ikke være andet end høje da spillet blev startet op for første gang. Og jeg fik et kæmpe tilbagefald lige fra starten af. For muligheden for at spille det originale Bubble Bobble var der.

Det var sjovt nok det første jeg startede op, selvom man har spillet det så mange gange. Det var dagens retro sus jeg fik der. Det var jo lige så sjovt som man huskede det. Men fandt hurtigt ud af jeg var lidt rusten, da det ikke gik så nemt med at komme igennem banerne, som man huskede det.

Noget der gør Bubble Bobble 4 Friends sjovt, er at spillet har en historie del. Det er selvfølgelig ikke nytænkende, men det er skønt der er en lille historie bag de baner man spiller.

Men det kunne næsten lige så godt have været at man spillede banerne hver for sig, som man er vandt til i denne spil serie. For det er mere eller mindre sådan det foregår. Men når det så er sagt, så er der en lille lækker twist.

Spillets historie del har nemlig en mulighed for at tage brug af power ups. Så nu er det ikke kun at skyde de bobler af som man plejer. Der er flere slags brug af de bobler nu. Dette er et genialt tiltag der lige giver spillet lidt ekstra.

Da spillet hedder Bubble Bobble 4 Friends, ligger det i kortene at man kan spille med sine venner. Og det kan man selvfølgelig. Man kan sjovt nok spille op til 4 på samme tid. Det er meget underholdende at spille sammen.

Det er specielt en fordel at spille sammen når det er imod bosser, for der kan virkeligt gå taktik i den. Det kan også have sine ulemper at spille sammen, for man mister nemmer livet. Nu da vi er ved bosserne, så er de noget af det mest geniale i spillet. De er super opfindsomme, og man tænker med sikkerhed tilbage til de gode gamle bosser i Bubble Bobble.

Den eneste ulempe ved at spille sammen med vennerne, er at det kun er sofa Co-Op der kan spilles. Så det vil sige, at du skal have vennerne på besøg. Der er ikke mulighed for at spille online, hvilket havde gjort det noget sjovere.

Bubble Bobble 4 Friends har ikke så meget andet at byde på end det der er nævnt indtil nu. Men det forventer man faktisk hellere ikke af denne titel. Så det er mere eller mindre en titel der levere varen og giver os lige det vi forventede af den.

Hvis du bare syntes en smule om det originale Bubble Bobble, så vil du elske Bubble Bobble 4 Friends. Det har alt man kan ønske sig at et Bubble Bobble spil. Spillet er en keeper!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægBlue Yeti X – Anmeldelse
Næste indlægFairy Tail har fået udgivelses dato
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
bubble-bobble-4-friends-anmeldelseHvis du bare syntes en smule om det originale Bubble Bobble, så vil du elske Bubble Bobble 4 Friends. Det har alt man kan ønske sig at et Bubble Bobble spil. Spillet er en keeper!