VR spil findes efterhånden i mange former og genre. I PS VR spillet Blood & Truth fra udvikleren SIE London Studio, kan du nu udleve dine vildeste actionhelte drøm. Spillet er eksklusivt til PlayStation VR og er ude nu.

I Blood & Truth får du virkelig action for alle pengene. Du får en historie med en masse twists, våben galore og actionsekvenser der ville gøre selv John Wick stolt. Men vi har spillet det hele igennem og denne her må du bare ikke gå glip af.

Hvis du har et PS VR headset, så kender du helt sikkert til spillet London Heist som er en del af PlayStation VR Worlds. Blood & Truth bygger videre på London Heist og går længder for at give dig en fed oplevelse med masser af action, spænding og interaktion.

Du spiller som den tidligere soldat hos specialstyrkerne, Ryan Marks. Hele hans familie er i overhængene fare efter Ryans far gik bort. London har fået sig en ny mafiaboss og han er ude efter dig og din familie, det er din opgave at stoppe ham. Men det bliver ikke let, for du kommer i krig med de værste slyngler på tværs af London. Historien er ret god og passer perfekt til VR mediet.

Spillet er meget interaktivt og du kan interagere med rigtig mange ting. Selvfølgelig er hovedattraktionen våben. Disse er enten givet til dig inden du påtage en opgave eller du finder dem også på din vej, det samme med ammunition. Hvert våben kan hylstres enten på begge sider af dig selv eller er det større våben, på din ryg. Ammunition har du i en holder på din brystkasse. Du kan spille enten med en DUALSHOCK 4 eller PS Move Controller, hvoraf de sidste nævnte er bedst for den ultimative oplevelse. Med PS Move har man begge hænder til rådighed og det føles langt mere fedt at kunne sigte og lade sine våben uafhængig af hinanden.

Udover at kunne håndtere våben, så kan man også tage diverse genstande op i hånden og se nærmere på dem. Der er b.la. collectibles der skal findes hvert sted man befinder sig såsom små statuetter, e-cigaretter og andre små ting. De kan være gemt godt, så hvis man befinder sig ved et skrivebord eller en reol med skuffer, kan man tage fat i deres håndtag, og trække dem ud for at se hvad der gemmer sig deri.

Selvom spillet er et first-person-shooter, så har du ikke forfærdelig meget frihed. De steder du befinder dig og står, er forudbestemte punkter du kan gå hen. Men, der er ofte flere veje end én. Dette gør det også lidt spændende at tage en anden vej, hvis man spiller gennem spillet igen. Nogle sektioner er også bygget som en rail shooter, hvor ens karakter bare bevæger sig og du så skal skyde alt der bevæger sig af fjender.

Da det er et VR spil og selve gameplayet giver en lyst til at stå op når man spiller, så er det bedst at sidde ned. Da jeg begyndte på spillet sad jeg når min karakter sad og stop op, når han gjorde det samme. Dette virkede ikke særlig godt, da man kalibrere spillets VR indstillinger i starten og de er mest af alt egnet til at spilleren er i siddende tilstand.

Efterhånden gav det også mere mening, at man fra udviklernes side havde valgt dette. Et godt tip er at sidde i en stol eller kontorstol der kan dreje rundt. Det medføre mindre stress på ens ryg og nakke, hvis man gerne vil se bagud eller skal have fat på noget der ligger ved ens side.

Taget spillets visuelle design i betragtning, så har SIE London Studio gjort det rigtig flot. Der er hele tiden noget at se på og som kan tage ens opmærksomhed. Noget af det der kan få en til at kigge ekstra meget rundt om hjørner er skydeskiver. De er gemt mange steder og når man rammer dem, får man point der kan bruges på opgraderinger til ens våben. Disse opgraderinger kan man drage nytte af på ens missioner, men man selv skal påsætte på ens våben ved Marks safehouse.

Blood & Truth er et VR spil der er et must have. Af alle PS VR spil der er ude nu, er dette en af dem der burde stå højest på din liste. Har du et par Move kontrollere, så gør det din oplevelse med spillet meget mere interaktivt og sjovt. Her kan du blive en actionhelt med alt hvad det indebære af våben, bad guys og eksplosioner.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSuper Mario Maker 2 anmeldelse
Næste indlægNy mesterskabssæson i Super Smash Bros. Ultimate og Splatoon 2 starter denne sommer
En ung fyr fra det Nordjyske. Vokset op med spil lige fra Commodore 64 og til nutidens konsoller. Holder af et spil med en fed historie og action. Er en gut med lidt for mange spil og alt for lidt tid. Arbejder til daglig på et lager, men i fritiden handler det om livet med fruen og spil. PSN - Xbox Live - Steam @ MrJonasDK
blood-truth-anmeldelseBlood & Truth har det hele af hvad man kunne ønske sig af et action spil i VR. Udviklerne har taget alt det fede ved minispillet London Heist og gjort det til noget helt unikt. Historien tager stikord fra diverse agent og gangster film, hvilket gør indlevelsen i spillet endnu mere underholdende. Du kan interagere med mange genstande, bruge et utal af våben og meget mere. Har du et PS VR headset, så giv denne titel et skud.