Gad vide hvad der sker, hvis man tager det originale Tetris spil, og smider det ned i en kasse, sammen med Byggemand Bob? Det vil vi nu finde ud af, med vores anmeldelse af Tricky Towers som netop er udgivet på Playstation 4 og PC. Vi har set nærmere på Playstation 4 versionen.

ttstart

Ved første øjekast af spillet, vil man tro at det bare er endnu en Tetris klon, men når man får startet spillet op, så går der ikke længe før man finder ud af at man tog fejl.

Spillet går i bund og grund ud på at spille Tetris som vi kender det, dog med et stort twist af kreative moves, som gør man skal holde balancen på ens tårn. En stor portion tålmodighed er dog et krav for at spille dette herlige opfindsomme spil.

Man finder hurtigt ud af, at det der er lagt vægt på i spillet, er dets single player del, for der har man en masse at se til. Det starter blødt ud, og er lige til at gå til, men man finder hurtigt ud af, at det ikke bare er et spil man kommer igennem lige med det samme.

tt2

Sværhedsgraden stiger ganske hurtigt når man spiller. Det er ikke fordi den stiger for hurtigt, men man kan godt blive frustreret når man spiller, fordi det lige gik så godt, og så laver man et lille fejltræk der ødelægger det hele. En del af banerne er lavet på den måde, hvor der stort set kun er 1 mulighed for at klare dem, så du skal ikke have mangel på kreative tanker når du spiller.

Hvis du ikke er så meget til at spille med dig selv, så er der heldigvis også mulighed for at spille med andre. Du kan både spille den gode gamle sofa stil, hvor du spiller med vennerne der hjemme, eller du har også muligheden for at spille på det store ”stygge” internet imod dem du kender eller andre.

Mulighederne er ikke de vilde i spillet, men det har de muligheder man kan kræve af et spil af den kaliber. Det som altid vil kunne bruge som trækplaster i sådan en titel som denne, er at der er vildt god underholdning i det. Der er altid lidt at tage sig til, og man skal da lige prøve om ma ikke lige kan klare en bane til.

tt1

Vi vil ikke mene at Tricky Towers er nyskabende eller har noget helt unikt, men det er uden tvivl et spil som er værd at prøve. Hvis man har spillet Tetris i de gode gamle dage, så vil man helt sikkert elske denne titel.

Vi troede faktisk selv på, at vi styrede Tetris tilbage da det kom frem, men nu da vi prøver denne titel, så kan det faktisk være at vores bygge evner ikke var hvad vi troede den var. Men det kan jo også være at det er de kreative evner der fejler, for det gik ikke lige så godt i starten som man kunne ønske sig. Men som man siger, så gør øvelse mester, og det går lidt bedre med tiden.

Vi må erkende at vi er blevet lidt glade for Tricky Towers, for det har en masse god tidsfordriv i sig. Og det bedste er at det kan erhverves ganske gratis hvis man har Playstation Plus. Men vælger man at købe det til PC, så er det stadig uden tvivl alle pengene værd.

tt3

Der gik lidt Byggemand Bob i den, og efter at have spillet Tricky Towers en del, så er vi ikke i tvivl om at spillet helt sikkert vil pryde enhver retro gamers samling. Det kan varmt anbefales herfra.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægTom Clancy’s Rainbow Six Siege: Skull Rain ude i dag
Næste indlæg13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
tricky-towers-anmeldelseDer gik lidt Byggemand Bob i den, og efter at have spillet Tricky Towers en del, så er vi ikke i tvivl om at spillet helt sikkert vil pryde enhver retro gamers samling. Det kan varmt anbefales herfra.