Det er nu tid til, vi skal se nærmere på en af de lidt mere spændende RPG titler. Vi tager jer med en tur til Tokyo, og ser på hvad Tokyo Mirage Sessions #FE som udgives på Wii U, har at byde på.

tokyostart

Vi må starte ud med at sige at dette er en Japansk titel, og det ser man tydeligt når man ser trailere til spillet. Men det er uden tvivl noget vi har godt at få her til lille Danmark, for det giver os gamere et frisk pust af noget nyt.

Lad os tage til Tokyo for at møde Itsuki og Tsubasa, og se hvad de har at byde på.

Når du får startet spillet op, så spærrer man ørene lidt op, for man har valgt at holde spillet på original sproget som er Japansk, og valgt at tekste det med engelske undertekster, så os dødelige vikinger også forstår det.

tokyoder

Det kan i starten virke lidt generende, at man skal sidde og læse sig igennem hvad der bliver sagt, men når man først er kommet ind i det herlige univers, så kan man godt forstå man har valgt at holde spillet på original sproget.

Vi havde ikke regnet med at skulle sige dette, men nu sker det alligevel. Japansk pop musik er da noget af det feste der findes. Eller de kan i hvert fald skabe os en ørehænger der bare sidder fast. I kan selv få et indblik ved at se den trailer der er hæftet ved denne anmeldelse, og se om i ikke er enige. Spillets soundtrack er noget af det bedste vi har hørt længe. Vi fatter ikke en dyt at hvad de synger om i sangene, men det lyder jo super godt.

En meget fed ting ved Tokyo Mirage Sessions #FE, er at man har valgt at bruge Wii U Gamepadén fuldt ud. Du får blandt andet, når man spiller SMS beskeder som kan læses på skærmen på controlleren. Dette gør at man nærmest føler at de er sendt til en. Vi syntes uden tvivl at mange kan lære af måden man har brugt controlleren i Tokyo Mirage Sessions #FE.

tokyo1

Man kan desværre godt blive en smule skræmt af spillet og dets historie i starten af spillet. Fordi det starter ud med en hulens masse snak, og man vader bare rundt og snakker med en masse. Men når man har fået snakket ørene af, så kan man godt forstå det, for historien er meget grundigt skrevet, og man er bliver helt bidt af, at skulle ud på tur med Itsuki og Tsubasa.

Man møder mange spændende karakterer på ens færd i det nye Tokyo, og man kan godt mærke at man har gjort hvad man kunne, for at skabe en unik titel her. For der er lagt sjæl i alle man møder i denne finurlige verden.

Man bliver når man spiller, mødt af de fedeste anime film sekvenser, og dem er vi helt bidt af. De er super flot animeret, lige som resten af spillet selvfølgelig. Men de gør bare det ekstra, der gør det værd at se en gang til (Når man spiller det igennem for 2. gang).

tokyosøster

Spillet kan virke lidt småt når man starter ud, da man er meget de samme steder, men man tager hurtigt fejl, for spillet har mange steder at udforske, og derved en masse at byde på for den kræsne spiller.

Det er selvfølgelig ikke kun venner man møder, for ens fjender lurer i krogene. Kampene i spillet er ikke unikke, men ganske underholdende. Det er ikke specielt svært at klare alle fjenderne hvis man har spillet de klassiske tur baserede spil såsom Final Fantasy VII. Spillets kampsystem minder en smule om det samme, men ser meget anderledes ud.

Og er man fan af de gamle tur baserede spil, så er man fænget af det her med det samme, for det vækker jo minder, og bygger lidt ekstra på så spillet har et twist af 2016. Man kunne nok bare nok ønske sig lidt mere udfordring når man spiller Tokyo Mirage Sessions #FE.

tokyokamp

Vi fik set Tokyo, og vi kan lide hvad vi ser. Vil du have et spil som er noget unikt og har meget at byde på, så skynd dig ned til din lokale spil pusher og køb Tokyo Mirage Sessions #FE.

Hvis nogen spørger, så er Danmark klar til mange flere titler af denne slags. Lad være med at beholde spil som Tokyo Mirage Sessions #FE i Japan, for vi vil have mere af den slags.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægUbisoft giveaway.
Næste indlægHomefront: The Revolution anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
tokyo-mirage-sessions-fe-anmeldelseVi fik set Tokyo, og vi kan lide hvad vi ser. Vil du have et spil som er noget unikt og har meget at byde på, så skynd dig ned til din lokale spil pusher og køb Tokyo Mirage Sessions #FE.