WWE som både sport og spil, havde nok sin storhedstid i 90’erne, men både sporten og serien lever stadig i bedste velgående. Jeg tror mange gamere vil tænke tilbage på de gode gamle Nintendo 64 dage hvor wrestlingserien, for mange, var et af de større spil. Indrømmet, det er begrænset hvor mange WWE-spil jeg har spillet siden 64’ern, dog var jeg så heldig at spille WWE i sidste års version, så jeg har en nogenlunde idé om hvad denne titel har gennemgået.

Lad os starte med det gode. Som beskrevet, havde spillet desperat brug for at der skulle ske noget nyt, og det har serien så sandelig fået. Særligt den nye funktion ”30 years of wrestlemania” skinner igennem. Her får vi lov at genopleve de største historiske momenter igennem de sidste 30 år af denne spektakulære sport. Til dem, der lige som jeg, sad oppe sent om aftenen i de glade 90’ere og så WWE på TV3, kan jeg sige der er virkelig meget godt nyt. Du kan få lov at genskabe de største momenter fra dengang, med de rigtige karakterer. Triumfer fra Hulk Hogan, The Sting, John Cena og The Rock er bare toppen af isbjerget.  Derudover er onlinedelen af spillet endelig tilbage, hvilket lige forlænge spillets levetid til næsten det dobbelte, hvis man spørger mig.

2

Selvom det er utrolig fedt at få lov at genopleve de største øjeblikke i WWE historien, så virker hele oplevelsen meget givet på forhånd. Jeg ved naturligvis godt at vi ikke kan komme uden om at vi skal igennem det som skete i virkeligheden, men dette kunne godt have været lavet bedre. Til tider virker denne gamemode også en smule let, hvilket kke er særlig godt.

Min første oplevelse da jeg fik dette spil i hånden, var med en gruppe venner, hvor vi spillede mod hinanden, og vi endte hurtigt i det klassiske ”Kryds kryds kryds, rund, rund rund, firkant, firkant, firkant” hurlumhej. Eftersom ingen af os var hajer til denne serie, kunne man komme utrolig lang ved bare gentagende gange at trykke på samme knap, og gribe fat i sin modstander og lave sit signatur move. Når dette så er sagt, ved jeg naturligvis godt at de mere øvede spillere i denne serie ville kunne counter attacke vores hensynsløse trykken på knappen. Spillet er let at spille, men svært at mestre.

1

Spillet har en enorm fed editor side, som mange andre franchises kunne lære utrolig meget af. Her kan man få lov at lave Wrestlere, bælter, moves, storylines og ringe. Dette er alt sammen med til at tilføje endnu mere dybde til spillet, og det er features som denne som lige giver det ekstra til et spil som dette.  Ud over denne enorme editor side af spillet, tilbyder spillet en kæmpe udvalg af wrestlere at vælge imellem hvilket også giver plusser i bogen.

3

Det er dog ikke lutter lagkage det hele. Selve gameplayet er praktisk talt ikke blevet pillet ved siden 13’ern, og man sidder lidt med en fornemmelse af at man bare er blevet spist af med nye. Misforstå mig nu ikke, jeg elsker de nye features, dog kunne disse lige så vel have været DLC til 13’ern, i stedet for at udgive en ny og lidt tam opdatering. Grafikken og lydsiden er ligeledes heller ikke værd at skrive hjem om, eftersom disse heller ikke er særligt imponerende. Kommentatorerne er dog der hvor filmen knækker fuldstændigt. De siger flere gange ting som slet ikke er sket, og snakker om ting som slet ikke har med kampen at gøre.

Spillet har altså fået en overhaling, men det føles ikke helt nok, hvis jeg skal være ærlig. Jeg havde forventet mere af denne titel, og den skuffer på flere områder end den overrasker. Man skal uden tvivl være stor fan af WWE universet før denne titel skal tilføjes på hylden.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægThe Legend of Zelda: A Link Between Worlds anmeldelse
Næste indlægThe Division – Snowdrop Next-Gen Engine
wwe-2k14-anmeldelseWWE 2K14 har langt om længe fået den reboot som serien så desperat have brug for, og spørgsmålet er om det er nok for at tilfredsstille de mange WWE fans som stadig sidder tilbage derude. Spillet rebootes men mange fede nye features som på papiret kan få enhver, ja selv en skabs-WWE fan, til at savle.