Det er noget tid tiden vi har haft fingrene i Farming Simulator, så nu syntes vi det er på høje tid at se nærmere på Farming Simulator 22 som er ude på flere platforme. Vi har farmet som en gal i PlayStation versionen.

I disse tider, så er det ikke en skidt ting at finde på noget som man kan lave derhjemme, men alligevel komme ”ud”. Dette er en klar mulighed i Farming Simulator 22.

Spillet er nemlig et spil som skaber en virtuel gård hjemme i stuen. Og til dem som ikke kender det, så kan vi med det samme sige, at det ikke ”bare” er et farmer spil i mængden. Det er et farm spil med et utal af muligheder og en god portion realisme.

For hver år der udgives et nyt Farming Simulator, så er der altid noget der laves om eller nyt der introduceres. Det er selvfølgelig også tilfældet med denne nye udgivelse af spillet.

Som altid kan vi se nye kort man kan være på. Det er super fede områder som altid, men det er ikke det som trækker den største opmærksomhed. Det som virkeligt trækker opmærksomheden i Farming Simulator 22, er seasons.

En ting som Farming Simulator ellers har været ret god for, er når man er ny så sættes man okay godt ind i spillet. Det lader dog til et eller andet er gået galt med Farming Simulator 22.

For der virker det ret sløjt med spillets tutorial når man starter spillet for første gang. Det er ikke et problem for mig da jeg har spillet de fleste af udgivelserne. Men jeg ser det ikke som en let opgave hvis du er helt ny i universet og skal finde ud af hvad spillet går ud på. Så kommer man nemt på herrens mark.

Vi kender godt til noget i stil med det, hvor det bliver vinter i spillet. Men nu er Giants Software gået all in ved at introducere seasons. Kort fortalt, så gør det at hver enkelt afgrøde følger dagene i løbet af året, og kun kan sås og høstes på de rette tidspunkter der passer til den enkelte afgrøde. Det giver realismen i spillet et kæmpe hak op af.

Farming Simulator 22 gør som de andre udgivelser gør, henvender sig til mange potentielle spillere. For man kan nemt spille det alene og blive underholdt i et utal af timer. Det er lidt svært at sætte sig med spillet og bare lukke det ned igen kort tid efter. Så pas på der ude, det er noget af en tidsrøver vi har fat i her.

Og nu vi snakker om tidsrøver, så må jeg lige bringe multiplayer på banen. For det er her jeg personligt syntes at tiden den ryger afsted så det basker. Det er super fedt at drive en eller flere gårde når man spiller på samme map.

Så fordelen i spillet er klart hvis man kan finde nogen at spille med (eller spille på nogle af de servere andre laver). For det bliver hurtigt en alt for stor opgave at sidde med det kæmpe ansvar at drive en går selv.

Man har det med at ”komme til” at hyre spillets AI for at hjælpe en med opgaverne i marken. For hvad det angår er det meget det samme man skal igennem igen og igen. Men det er bare noget helt andet når man spiller sammen med andre online. Det giver en helt anden oplevelse af spillet.

Har du ikke råd til at smide en stak millioner efter et landbrug i den virkelige verden, så kast lidt ”småpenge” efter Farming Simulator 22. For det er spillet der nærmest er uendelig levetid i.

Og kan hurtigt tilføje, at med denne udgivelse, så har vi snart så mange muligheder, så realismen er i top, og maskinparken og muligheder for andre ting der har med landbrug at gøre er snart uendelige. Det er snart svært at finde noget man mangler i spillet nu.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFirework er ude nu
Næste indlæggamigo group annoncerer oprettelsen af en ny afdeling for at øge sin indsats i udgivelser
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
farming-simulator-22-anmeldelseHar du ikke råd til at smide en stak millioner efter et landbrug i den virkelige verden, så kast lidt ”småpenge” efter Farming Simulator 22. For det er spillet der nærmest er uendelig levetid i.