Vi har lige haft fingrene i Hextech Mayhem: A League of Legends Story. Nu er tiden kommet til Ruined King: A League of Legends Story som også er en del af den store Riot Forge pakke. Dette er også en Spin-Off titel til det velkendte League of Legends univers. Vi spillede PlayStation 4 versionen. Spillet er også udgivet til Xbox One og Nintendo Switch. Det lander til Next Gen til næste år.

Ruined King: A League of Legends Story er i en helt anden gade i forhold til kaos spillet Hextech. Spillet tager i bund og grund fat i League of Legends universet, hvor man har taget en god del af de kendte League karakterer og smidt dem ind i et helt nyt tur baseret RPG spil.

Der er endnu en gang problemer i det imponerende Runeterra rige. Thresh er på spille denne gang og gør alt for at overtage Runeterra. Der er nu dømt kaos og fede kampe for om det gode eller onde skal reagerer i Runeterra.

Man starter roligt ud og kommer godt ind i den dejlige historie i spillet. Jeg kan godt lide den måde når et spil starter stille og og så ellers skruer op for “volumen”, så der sker mere. Og det fungerer vildt godt i Ruined King: A League of Legends Story.

Spillet er ikke hvad vi vil kategoriserer som en grafisk perle, men det er stadig noget helt specielt. Man føler virkeligt man er en del af Runeterra verdenen, og der går ikke længe før man er hevet langt ind i dette univers. Så i bund og grund har vi fingrene i et meget flot spil her.

Det er også værd at nævne at historien der er skabt til spillet, er lige i skabet. Ping Pong mellem de forskellige karakterer fungerer ligesom det skal, og man kan ikke andet end at nyde hvordan historien er skrevet.

Spillet er lige til at gå i gang med, også selvom du ikke har spillet League of Legends. Jeg tænker det er en fordel at kende League universet. Men selvom jeg ikke er den store League spiller, så har jeg nydt spillet fuldt ud fra start til slut.

Man kan generelt ikke skyde helt ved siden af hvis man holder sig til “opskriften” omkring hvordan en tur baseret RPG titel skal være. Og her træder Riot hellere ikke ved siden af.

Spillets mekanik fungerer lige som man kan ønske det, så på det punkt er der ikke noget ondt at sige om det. Der er dog lidt som godt kan irriterer mig en lille smule.

Når man normalt har fat i et Riot spil, har jeg det lidt med at nyde den fart der er over spillet. Men syntes Ruined King: A League of Legends Story har skruet en smule ned for tempoet. Altså der er fart nok over feltet, men man kan bare ikke værer det sus det ellers plejer at give en når man spiller en titel af denne kaliber.

Men når vi kommer til sværhedsgraden i spillet, så kan jeg med det samme sige, at det er en fordel at kende turbaseret spil i den stil. For spillet vil ret sikkert ramme den uerfarne type, da det har en smule sværhed i sig, og det kræver man ved lidt om hvordan turbaserede spil fungerer. 

Men når det så er sagt, så er jeg meget tilfreds med sværhedsgraden i spillet. For det giver spillet en god levetid, og det er jo tilladt at spille et spil hvor man lige skal bruge den øverste del af hovedet en gang imellem. 

Du skal dog ikke lade dig skræmme over det måske lyder som et spil der er svært for den nye spiller i turbaseret RPG verdenen. For spillet har nemlig lagt en meget mild sværhedsgrad ind til dem som bare spiller for at nyde historien. Så man kan sige at det er en titel alle kan gå i gang med.

Ruined King: A League of Legends Story er et spil som kan konkurrerer med alle de store i denne genre. Spillet er gennemført lavet, har en fed historie og man har en dejlig oplevelse ved når man begiver sig ud i Runeterra verdenen.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægHombli gør danske hjem smartere!
Næste indlægCall of Duty: Vanguard anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
ruined-king-a-league-of-legends-story-anmeldelseRuined King: A League of Legends Story er et spil som kan konkurrerer med alle de store i denne genre. Spillet er gennemført lavet, har en fed historie og man har en dejlig oplevelse ved når man begiver sig ud i Runeterra verdenen.