Emmet, Lucy og resten af banden er igen klar på et nyt eventyr, denne gang skal der bygges som der aldrig er blevet bygget før og så skal Duplo-hæren besejres

I The Lego Movie 2 Videogame er alt ikke længere fantatisk. Der er gået nogle år siden invasionen af Duplo-hæren i slutningen af The Lego Movie. Bricksburg ligger i ruiner og er blevet erstattet af et post-apokalyptisk område, der meget passende har fået navnet Apocalypseburg.

Alt i mens resten af beboerne langsomt tilpasser sig deres nye liv, holder Emmet håbet oppe om, at alting nok stadig kan blive godt igen. Men efter Duplo-hæren bortføre Lucy, Batman og resten af hans venner, afhænger alt af Emmet. Han skal nu rejse igennem hele Systar-systemet for at redde sine venner og besejre Duplo-hæren.

Spillet tilbyder mere kreativ frihed end det første spil og denne gang skal man virkelig arbejde som en Master Builder. Der er nye værktøjer og evner til rådighed. Scan Lego klodser, farv dem enhver farve og byg mange forskellige maskiner ved hjælp af din Builders Page.

The Lego Movie 2 Videogame har denne gang skiftet den linieære missionsbaserede stil ud, til fordel for en mere openworld følelse, hvilket giver mere frihed til spillerne som kan følge deres egne stier og bygge egne kreationer. Spillet holder stadig meget af arkade- og platformselementerne, men tilføjer ekstra værktøjer og færdigheder, der gør det muligt for spillerne at indsamle og manipulere Lego-klodser, og opbygge deres eget brugerdefinerede indhold for at hjælpe Emmet og hans venner.

Det kan tage lidt ekstra tid at lære, at bruge de nye værktøjer og at navigere i bygningssystemet. Men det er ikke for kompliceret og er rigtig sjovt at lege med. I de forskellige verdener er der spredt udråbs- og spørgsmålstegn med anmodninger spillere kan fuldføre. Disse missioner spænder fra simple indsamlingsopgaver til store bosskampe.

Historien bevæger sig sammen med filmiske scener, da spillere rejser gennem Systar-systemet til andre verdener. Hvad der gør dette interessant, er, hvordan kreativ frihed og historieelementer stadig klarer at passe sammen for at give spillerne chancen for at genopleve begivenhederne fra filmen og at have deres egen unikke oplevelse på samme tid.

I stedet for blot at se historien udfolde sig, kan The Lego Movie 2 Videogame få spillerne til at bruge deres fantasi, som en del af historien og føle sig som en sand Master Builder i processen.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDet oprindelige Diablo kommer på GOG
Næste indlægAqua Moto Racing Utopia får snart stor opdatering
Jeg har altid været meget interesseret i og fascineret af hele spilindustrien. Det hele startede i sin tid, da jeg fik fingrene i den gode gamle grå GameBoy, der mest af alt mindede om en mursten, men det var kærlighed ved første blik. Siden er der løbet mange spil over skærmen, på forskellige konsoller. Jeg er dog efterhånden endt med, at være en ret solid PlayStation fanboy. Jeg er udstyret med en bred smag i spil, hvilket har givet nogle rigtig fede oplevelser igennem årene. Nogle af de bedste spil jeg har prøvet, kom virkelig bag på mig. Derfor har jeg det også på den måde, at der ikke er et spil jeg ikke synes fortjener en chance. Man ved aldrig hvad der venter én!
the-lego-movie-2-videogame-anmeldelseThe Lego Movie 2 Videogame er for alle der elsker Lego filmene, spillet fanger stemningen og det grafiske aspekt fra filmene til perfektion. Så hvis man synes filmene var sjove, så er spillet en god måde at forlænge oplevelsen. Spillet kan bestemt anbefales også hvis man bare elsker alle Lego spil, der er noget for enhver her.