Overcooked var ren kaos på den fede måde. Vi vil med denne anmeldelse se nærmere på om Overcooked 2 er af samme kaliber.

Inden vi kommer for godt i gang med anmeldelsen, kan vi lige så godt med det samme sige at spillet er som en efterfølger burde være. Det er bygget op omkring samme opskrift vi kender det fra Overcooked. Men der er selvfølgelig en masse nye kokke og nye sjove steder at tage hen. Ud over det kan spillet endelig byde på en online oplevelse.

For dem som ikke kender Overcooked konceptet, kan vi hurtigt ridse op hvad det er for en størrelse. Det er kort og godt et spil der tager os til mange forskellige (og ret specielle) køkkener. Der skal vi med vores bedste evner udfører ordre for de meget sultne kunder.

Dette lyder som udgangspunkt jo ret let, og det er er det også til at starte med. Men når man kommer i gang med spillet, så sniger kaos sig stille og roligt ind på livet af dig. Det stater ud med at der bliver bygget mere og mere på de retter der skal serveres. Men det stopper ikke der. For ret hurtigt så skal man pludselig også nå at tage opvasken imens man skal servere.

Måden dette er bygget op på er genial. For man har den følelse i starten at det er ret nemt. Men inden for et kvarters spil møder man allerede kaos, hvilket er frustrerende men alligevel hylende sjovt.

Man kan spille det alene, hvor man styrer kokkene selv. Det er bygget op så man bare kan skifte imellem dem, så man kan lave flere ting på en gang. Dette bliver hurtigt ret svært. Så tænker man at det er da nemmere hvis man er flere om dette.

Det kan vi med det samme sige at det er det faktisk ikke. For Overcooked 2 er bygget op så man ikke klare det uden man er god til teamwork. Men mestre man at spille sammen med andre, så kan man komme langt. Det er meget nemt at finde andre at spille sammen med, da der er online mulighed i spillet.

Men den måde det er sjovest er klar hvis du kan få et par venner med hjem, til en god omgang sofa Co-Op. Oplevelsen med Co-Op er ret god, og har givet os en øjenåbner. Det er (med den/de rigtige makkere) nemmest at spille sammen med andre. For spiller du selv, skal du i hvert fald være god til at have mange bolde i luften på en gang. Og har du ikke det, skal du uden tvivl gå Co-Op vejen, for ellers vælter læsset meget hurtigt.

Man er ikke i tvivl om at der er lagt meget arbejde i at skabe et vildt gakket miljø i Overcooked 2. Der er en masse sjove og vilde kokke. Og det bliver kun endnu mere gakket når man kommer rundt i de forskellige køkkener. Man er ikke i tvivl om, at de har haft det sjovt med at skabe Overcooked 2.

Når der er lagt op til så meget kaos, så tænker du at det må være svært at styre med alle de knapper på ens controller. Men Overcooked 2 har en meget simpel styring, og man bruger kun få knapper på sin controller (lige meget hvilken platform man spiller på). Dette er et stort plus for spillet, for havde der været meget at trykke på havde det været umuligt at spille for nye spillere.

Overcooked 2 er et genialt multiplayer spil. Så er du vild med at spille med andre, så må du ikke gå glip af denne herlige titel. Gør dig klar til ren kaos på den fede måde!

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægLEGO DC Super-Villains sæson pas
Næste indlægCandleman: The Complete Journey anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
overcooked-2-anmeldelseOvercooked 2 er et genialt multiplayer spil. Så er du vild med at spille med andre, så må du ikke gå glip af denne herlige titel. Gør dig klar til ren kaos på den fede måde!