Vi vil nu se nærmere på det nyeste skud på Animal Crossing stammen, nemlig Animal Crossing: Amiibo Festival. Spillet vil skille sig ud fra mængden, ved at tilbyde os, at spille brætspil på vores Wii U, ved hjælp af Amiibo figure. Vi ser nu nærmere på hvordan det fungere i den virkelige verden.

alle

For dem som kender Animal Crossing serien, så ved de jo nok, at vi har med et meget sødt spil at gøre. Disse spil er jo livet i den perfekte verden, hvor alle er glade og meget søde at se på. Vi får nu denne herlige verden pakket ned i en æske, roder det sammen, og nu har vi et herligt brætspil.

Spillets regler er simple. Du skal gå rundt på spillepladen, og det gælder om at samle flest Happy Points. Du vil på din vej møde en masse små events, hvor man har mulighed for at score kassen, men man kan også miste en masse.

Du har ”en måned” til at komme igennem hvert spil, for det foregår i en måned, hvor hver omgang er en ny dag, og de før nævnte events er forskellige fra hvilken måned man tager. Og der er jo selvfølgelig taget højde for højtider, som påske og jul.

vinter

Man kan sagtens spille det selv, for så kommer der bare 3 spiller med, som Wiién styre, og det er også sjovt den første gang. Men det sjoveste er klart, hvis man har nogle venner at spille med. Der går jo lidt sport i hvem der vinder, når man sidder sammen foran skærmen derhjemme.

Nu da vi er i gang med at tale om, at spille sammen med ens venner, så kan man godt undre sig over, hvorfor spillet ingen multiplayer online mulighed har. For det ville uden tvivl løfte spillet godt der op af, for det ville være en nem måde, at spille imod andre på, så du ikke er nødt til at have dem forbi der hjemme.

Når man har spillet det igennem et par gange, bliver det desværre lidt ensformigt. For de events der er, gentager sig selv, og der sker ikke så meget nyt i spillet.

turnip

Men ser man spillet som et ganske ”normalt” brætspil som det er, så fungerer det ganske fint, og er et spil som er godt til de mørke vinter aftener, og et spil man kan ”tage frem” en gang imellem.

Når man spiller spillet, så får man samlet XP, og der ed stiger ens Amiibo i level, og det giver dig mulighed for at låse op for diverse nye kostumer. Ikke nok med det, tjener du også point, så du kan låse op for nogle nye mini spil, som man har tilgang til, hvis man ligger inde med nogle Animal Crossing Amiibo kort. Der er 8 mini spil man kan låse op for.

Startpakken man får når man køber Animal Crossing: Amiibo Festival, indeholder 2 Amiibo og hele 3 Amiibo kort. Så allerede der, har man lidt at gå i gang med. Man kan desværre ikke bruge de karaktere der er på Amiibo kortene, til selve brætspillet, men de bruges til at lukke op for de mini spil.

minigamme

Nu er vi nået der til hvor vi skal se på om brætspil som dette fungerer på Wii U. Og det kan vi sige med det samme, at det gør det. Amiibo Festival er et meget hyggeligt spil, og er et spil der er godt til at tage frem en gang imellem til de mørke vinter aftener, lige som med normale brætspil. Skal du ride med på bølgen, og vil have et digitalt brætspil, så kan Animal Crossing: Amiibo Festival varmt anbefales.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægKonkurrence: Vind Dragon Quest Heroes: The World Tree’s Woe and the Blight Below Collectors Edition til Playstation 4
Næste indlægDestiny Infinity Star Wars The Force Awakens trailer
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
animal-crossing-amiibo-festival-anmeldelseNu er vi nået der til hvor vi skal se på om brætspil som dette fungerer på Wii U. Og det kan vi sige med det samme, at det gør det. Amiibo Festival er et meget hyggeligt spil, og er et spil der er godt til at tage frem en gang imellem til de mørke vinter aftener, lige som med normale brætspil. Skal du ride med på bølgen, og vil have et digitalt brætspil, så kan Animal Crossing: Amiibo Festival varmt anbefales.