Spil hvor man har sin egen farm er der af en eller anden grund ikke for mange af. Men nu er et nyt et landet til denne lille faste samling. Vi ser nu nærmere på Harvest Moon: One World som netop er landet til Nintendo Switch.

Folk som kender godt til Nintendo, kan ikke komme uden om at kende lidt til Harvest Moon serien. Og nu er nyeste skud på stammen landet til Switch.

Hvis man skal forklare kort hvad Harvest Moon: One World er. Så er det et spil hvor du har din farm hvor du dyrker dine egne afgrøder, får nye venner og hjælper dem. Det er nok den nemmeste måde at ridse spillets handling op på.

Du starter ud i den lille landsby, og bliver sat ind i tingene som altid. Men denne gang der er det lidt anderledes end man havde regnet med. For man skal nemlig ud i den store verden denne gang, og ikke kun være i omegnen af den by man starter i.

Når man er sat ind i hvad spillet kan byde os, så begiver man sig nemlig ud i den store verden. Du pakker bogstavligt talt gården i rygsækken og tager den med hvor end du skal hen.

Dette lyder måske tosset. Men det er faktisk muligheden i Harvest Moon: One World. Det er i hvert fald en stor fordel når man skal ud at finde nye afgrøder.

Denne gang der er der et hav af nye afgrøder at finde. Det eneste der faktisk går igen er kartofler. Det er sjovt nok også det første man starter med at skulle dyrke.

Du får i dette eventyr også en masse nye venner/bekendtskaber når du traver rundt i spillet. Der er et hav af forskellige karakterer i spillet. Så hvad det angår er det ganske hyggeligt at trave rundt.

Men man bliver desværre ret hurtigt lidt træt af at trave rundt og hjælpe andre. For skal man spare op til dyr og andet på sin gård, finder man hurtigt ud af det er møg dyrt. Og derved tager det oceaner af tid.

Og de lidt skidte gloser stopper desværre ikke der. Harvest Moon: One World virker lidt som et spil der er I sin Early Access fase. Spillet er fuld af en masse grafiske fejl man ikke kan undgå at blive lidt trist over.

Men ser man bort fra det, så er Harvest Moon: One World er superhyggeligt spil, og er ganske tro imod i det univers man kender fra spil serien.

Harvest Moon: One World er hvad man forventer. Et super sødt spil som man kan stresse af med når vejret ikke er med en.

Har du spillet de andre Harvest Moon, vil du med sikkerhed også kunne lide Harvest Moon: One World. Er du ny til universet, vil jeg nok anbefale at prøve nogle af de tidligere udgaver først.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRazer DeathAdder V2 Pro – Anmeldelse
Næste indlægPlants vs. Zombies: Battle for Neighborville indtager Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
harvest-moon-one-world-anmeldelseHarvest Moon: One World er hvad man forventer. Et super sødt spil som man kan stresse af med når vejret ikke er med en.