Party Like It’s 1999 var en del af omkvædet fra sagen 1999 udført af Artisten Tidligere Kendt som Prince. Ja man skulle nok have været der. Det bedste jeg kan gøre er at indsætte den officielle musikvideo. Så får du den rette vibe. Vi er tilbage i tiden hvor År 2000 katastrofen lurede og samfundet ville lukke ned når alt elektronik ville gå i sort. Helt så galt gik det ikke men vi fik 22. september 1999 Resident Evil 3 hvor Umbrella Corporation inficerede hele Raccoonc City med T-virus.

Midt i Raccoon City finder vi vores heltinde Jill Valentine. Som medlem af elitestyrken Special Tactics And Rescue Service eller S.T.A.R.S. forsøgte hun i Resident Evil 2 at komme ud af den zombiebefængte by. Så Resident Evil 3 fortsætter historien set fra Jill’s perspektiv. Hun vågner op i en lille lejlighed og får en telefonopkald hvor bliver opfordret til at forlade lejligheden. Inden hun når så lagt så er hendes gamle nemesis øhh ja Nemesis lige i hælende af hende. Herfra går det over stok og sten mens du skiftevis skal dræbe zombier inficeret med T-virus og undgå den uovervindelige Nemesis.

I forhold til Resident Evil 2 så er RE3 mere action orienteret. Det betyder bl.a. at du har mulighed for at lave en undvigemanøvre hvis en zombie rækker ud efter dig. Du kan også bevæge dig mens du skyder hvilket er en stor kontrovers blandt hardcore fans. RE3 er et survial horror og du kan slet ikke sammenligne med action i forhold til de shootere du ser i dag. Det gør det ikke mindre underholdende for det er en rigtig remake hvor der er opdateret til noget der minder om moderne. Selvfølgelig er der stadig fastnet telefoner og meget andet som viser det er skabt i det 20. århundrede.

Jill Valentine har visuelt fået en overhaling så hun ikke minder om en model der er klar til at tage selfies i den nærmeste natklub. Nu minder hun mere om den kapable superheltinde hun er. Hvis du har set Resident Evil serien af film, der er 6, så matchet det rigtigt godt Alice som spilles Mila Jovovich. Filmene har sin helt egen historie hvor fællesnævneren er universet og en stor del af skurkene. Virkeligt underholdende. Nå men tilbage til spillet. Hele den grafiske side har fået et gevaldigt løft som også var tydeligt med RE2. Capcom’s RE Engine er fremragende og hele billedsiden kører på skinner.

Det er mere end hvad man kan sige om Jill’s flugtplaner. Selv med hjælp Carlos Oliveira, som hun stadig ikke stoler på fordi han er en del af Umbrella Biohazard Countermeasure Service eller U.B.C.S., så er der hele tiden et eller andet i vejen. Lige når det går rigtigt godt så stikker Nemesis sit store deforme hoved frem igen. Så skal der løbes, undviges og løses opgaver for at komme ud af Raccoon City. Samtidig kan du bruge lidt tid på at finde de mange forskellige samleobjekter hvor den karakteristiske lyd af Mr. Charlie dukkerne altid er velkommen.  Bare rolig hvis du finder det hele alt for vanskeligt så kan du efter din første gennemspilning købe våben med ubegrænset ammunition. Hvis du samler point nok.

Der er en demo ude til Resident Evil 3 hvis du gerne vil dyppe tæerne inden du springer ud i det. Jeg har altid synes rigtigt godt om hele universet. Det er intenst at spille på den almindelige indstilling og synes du det er for svært så kan du altid vælge Assisted Mode. Det er en tudefjæs-mulighed for alle som er opdraget til at det vigtigste er at være med og det med at gøre en indsats ikke er afgørende for succes. RE3 er en oplevelse du kan spille dig igennem på en 5-6 timer og det har en god genspils værdi. Det er stadig en stor tilfredsstillelse at nå slutningen. Nu er jeg klar til hardcore.

Link til RE3 demo på Steam: https://store.steampowered.com/app/1173690/Resident_Evil_3_Raccoon_City_Demo/

Tak til MI5 Communication for at gøre denne anmeldelse på PlayStation 4 Pro mulig.