NASCAR Heat 4 anmeldelse

Fans vil elske dette spil.

Bil spil er der et utal af der ude. Det er nu tid til at se nærmere på en af den slags bilspil som ikke har den største fanskare, men absolut ikke er glemt. Vi har taget fat i PlayStation 4 versionen af NASCAR Heat 4.

Man kan måske have en lille fordom når man snakker om NASCAR som spil. Nogle kan måske have en tendens til at tænke, at det jo kun gælder om at køre på en oval bane og dreje til venstre hele tiden. Den fordom skal vi nok få lagt i graven i denne anmeldelse.

Allerede fra starten af, er spillet slået op til at blive noget stort. Man bliver bombet med fede videoer og lækre effekter. Så allerede fra start af er forventningerne sat i vejret.

Første løb bliver kørt, og man er i ret god stemning over måden spillets Career Mode er sat sammen. Det er ret spændende i starten og man er hevet godt ind i universet med det samme.

Man begynder hutigt at få tilbud fra forskellige NASCAR hold. Og det fede af det hele er, hvis man ikke gider andre hold så laver man da bare sit eget. Vel og mærke, når der er penge på kontoen til at starte et op.

Så som udgangspunkt er der masser af underholdning i Career Mode. Man er også underholdt godt i starten, men med tiden bliver desværre bare alt for meget af det samme.

Må vi dreje til højre nu?

Som før nævnt, har man tendens til at tro NASCAR løb kun er ovale baner hvor man drejer til venstre. Dette er heldigvis kun en fordom. Der er masser af andre slags baner når man kommer igang med spillet.

Det er både grus, asfalt baner og meget andet. Der er tænkt godt over det. Variationen når man kører er til at mærke i forhold til underlag på den enkelte bane.

Noget der er vildt lækkert, er de videoer der er i spillet. Man har fået rigtige NASCAR personligheder til at lave videoer og sende hilsner “personligt” til en. Dette er et super lækkert indspark i spillet.

En anden ting der også passer perfekt ind er spillets soundtrack. Der er uden tvivl meget rock, hvilket også passer godt til spillets stil. Det er godt blandet og man sidder tit og vipper med foden når man spiller NASCAR Heat 4.

En online del er påkrævet i et spil nu om dage. Det har NASCAR Heat 4 selvfølgelig også. Desværre kan man dog ikke lige hoppe ind og spille imod ens venner af en eller anden grund. Men der er lækre eSports lignende konkurrencer online.

Disse konkurrencer er lavet som enkeltstående løb. Man skal først kvalificerer sig. Og kommer man igennem nåleøjet, går man selvfølgelig videre og kan kører rigtige løb med andre. Det er ikke nytænkende men ganske underholdende.

Noget af det værste man kan tænke sig til når man spiller, er grafiske lag. Det er desværre at finde i NASCAR Heat 4. Mange af banerne man spiller hakker desværre mere eller mindre når man kører. Spillet er anmeldt på en PlayStation 4 Pro, så det burde ikke være hardware fejl.

NASCAR Heat 4 skal nok trække en masse spillere ind i seriens dejlige univers. Det er dog nok mest fans af NASCAR løb. Men er man bare det mindste fan, så er man næsten nødt til at skulle eje denne titel.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFå 6 Batman spil gratis via Epic Games Store
Næste indlægLEGO Jurassic World er nu ude til Switch
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
nascar-heat-4-anmeldelseNASCAR Heat 4 skal nok trække en masse spillere ind i seriens dejlige univers. Det er dog nok mest fans af NASCAR løb. Men er man bare det mindste fan, så er man næsten nødt til at skulle eje denne titel.