Star Wars Pinball anmeldelse

Man kan umuligt nævne Star Wars, og derefter se en række hånden op for at spørge hvad det er. Alle kende Star Wars universet. Nu skal vi stifte bekendtskab med Star Wars Pinball som lander på Nintendo Switch i dag.

Folk der kender til Star Wars Pinball, vil selvfølgelig med det samme sige, at det er udgivet for længe siden. Og det er også helt korrekt. Dette er bare en ny udgivelse af dem vi kender fra de andre platforme.

Denne gang er det dog en lidt speciel udgivelse, da vi får en masse ekstra i Switch versionen. For det første har de samlet alle udgivede Star Wars Pinball borde i denne version. Ud over det er der blandt andet en ny Career Mode, som er eksklusiv til Nintendo Switch.

19 forskellige borde. Det er jo vildt!

Når man starter spillet op for første gang, så kan det godt være svært at finde ud af hvad man skal igang med. Det er nærmest et overflødelighedahorn med godter til Pinball folket.

Spillet har en normal Singleplayer Mode, som sådanne spil jo skal have. Men hvis man starter den op for at se hvad det er for noget, spærre man øjnene op. Der er jo hele 19 forskellige borde at vælge imellem. så bare det at skulle igennem dem en gang, er aftenens underholdning reddet.

Ud over det, så er der online turneringer, og en masse spil imod andre. Så lige meget hvad så kommer man ikke til at kede sig med Star Wars Pinball. Online ranking systemet er genialt. Det er ikke level baseret som man normalt vil se. Det er rang styret. Så stille og roligt kæmper man sig op (imod andre) og stiger i rang den vej. Det er lavet som ligaer, så det er noget man kan gå til og fra.

Career Mode er lige hvad et Pinball spil mangler.

Noget der vil kunne sælge en masse kopier af Star Wars Pinball på Switch, er uden tvivl spillets Career Mode. Det er et genialt tiltag. For denne game mode er meget varieret. Det gælder nemlig ikke altid om at få en masse point for at komme videre. Der er lagt flere forskellige opgaver op man skal løse for at komme videre. Det er måske ikke nytænkning, men det er utroligt underholdende.

Alle borde er bygget op på hver sin måde. Der er ganske som man kan forvente, borde indbygget i bordene. Det vil sige at hvis man spiller på den korrekte måde, låser man op for ekstra udfordringer på ens Pinball bord. Dette er sjovt og udfordrende, for et er ikke alt man låser lige nemt op for.

Star Wars Pinball er pinball spillenes Rolls Royce. Genial underholdning og en kæmpe udfordring på samme tid. Lad jer ikke snyde af det er et Pinball spil. Der er så meget andet i det, så det er uden tvivl et must have i enhver samling.

Underholdningen er i top i Star Wars Pinball. Jeg skal med det samme sige, at jeg ikke er den store Star Wars fan. Men alligevel er jeg underholdt 110% når jeg spiller det. Det er lige før jeg overvejer om man ikke skulle give filmene en chance til, efter at have spillet dette geniale spil.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRing Fit Adventure annonceret
Næste indlægFå en forsmag på Detective Pikachu filmen
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
star-wars-pinball-anmeldelseStar Wars Pinball er pinball spillenes Rolls Royce. Genial underholdning og en kæmpe udfordring på samme tid. Lad jer ikke snyde af det er et Pinball spil. Der er så meget andet i det, så det er uden tvivl et must have i enhver samling.