Ring Fit Adventure anmeldelse

Nintendo har gjort det igen!

Gang på gang skal Nintendo lige trække den hen et sted man ikke havde regnet med. Denne gang der tager de Fitness til et helt nyt niveau. Vi ser nærmere på Ring Fit Adventure i denne anmeldelse.

Folk som kender til Nintendo Wii, har med stor sikkerhed hørt om Wii Fit. Det lagde man mærke til på grund af det balance board som man spillede det med. Nu er det noget så simpelt som en ring vi skal spille med.

Den simple forklaring på hvad det er for en størrelse er ret nem. Det er en såkaldt trænings ring, som man sætter sine Joy-Cons i. Den er lavet så man kan bruge den på mange forskellige måder. Du smider den ene Joy-Con i selve ringen. Og den anden skal spændes om dit ene ben, så den kan registrer dine bevægelse.

Til at starte med var det med en hvis skepsis det blev spillet med. Men da der var spillet lidt, var jeg meget imponeret. Den registrer hvordan man bevæger sig utroligt godt. Og gør du som den beder om får du et super resultat. Både med motion og i selve spillet.

Selve ringen er i et meget stærkt materiale, så den kan godt tåle man spiller med den. Den kan både presses sammen og trækkes fra hinanden. Og der har ikke været et eneste problem med den i den tid den er testet.

Det som virkeligt gør at Ring Fit Adventure skiller sig ud fra mængden, er at det er mere et spil end træning. Men når det så er sagt, så er det også en sandhed med visse modifikationer.

Hoved attraktionen i Ring Fit Adventure er at spillet har en historie del. Man skal med hjælp fra ringen, kæmpe sig igennem en masse baner. Det er faktisk lige som at spille et normalt spil. Men alligevel ikke.

For allerede inden man har klaret den første bane, så er man allerede godt varm. Hvis man som mig ikke er den store fitness nørd, så får man sine kampe her. Spillet er ret hårdt for hele kroppen. For der er et hav af forskellige måder at bruge ringen på. Og der er ingen af dem hvor man slipper nemt uden om.

Der er selvfølgelig en masse boss kampe i spillet. Og de er lavet som en form for opvisning, hvor man skal lave forskellige øvelser imod bossen, og derved give skade til den. Det er en genialt sjov måde at tilgå fitness på.

Spillet har selvfølgelig en opvarmnings mulighed. Og når man har spillet sig flad, så kan man også lige “stække ud” med hjælp fra spillet. Dette er en god ting at benytte sig af, hvis man er i samme situation som jeg.

Der er selvfølgelig flere forskellige sværhedsgrader i spillet. Jeg startede ud på det nemmeste for at finde ud af hvad det var for noget. Selv der, var det ret hårdt. Så noget siger mig at jeg bare ikke er i form. Og nej, kageform gælder åbenbart ikke.

Når man spiller, så er det lidt lige som vi kender det fra Wii Fit. Den laver en statistik over ens aktivitet i spillet. Så ud over at have det sjovt, så kan man faktisk bruge det til noget. Så selvom man ikke har lyst til at tage ned i trænings centret. Så er dette spil måske en motivation til at komme lidt i gang.

Der er uden tvivl rigeligt at gå i gang med. For adventure delen har i sig selv meget at byde på. Jeg vil ikke nævne hvor mange baner der er at gå i gang med. Men det er i hvert fald noget man ikke lige klare den første tid man spiller det, kan jeg godt love.

Ud over historie delen, så er der en masse andre muligheder for at dyrke en masse fitness på forskellige måder. Blandt andet via mini games og meget andet.

Så man må sige at holdbarheden er meget stor i Ring Fit Adventure. For selvom man har gennemført spillets hoved attraktion, så er der stadig en masse levetid i det. Det er med sikkerhed et spil der bliver brugt til de kolde vinteraftener.

Fitness center go home! Vi har Ring Fit Adventure nu, og det er hermed blevet vores nye bedste ven. Nintendo har gjort det endnu en gang. De har rykket baren for hvordan man kan bruge sin spille konsol.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDeath Stranding annonceret til PC
Næste indlægLuigi’s Mansion 3 – Anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
ring-fit-adventure-anmeldelseFitness center go home! Vi har Ring Fit Adventure nu, og det er hermed blevet vores nye bedste ven. Nintendo har gjort det endnu en gang. De har rykket baren for hvordan man kan bruge sin spille konsol.