Dishonered serien er tilbage med en epilog, som omhandler en gammel kending, Billie Lurk. Hun har et mål – at få Outsideren ned med nakken.
Dishonered: Death of the Outsider, giver os en ny historie om Billie Lurk, Daud, Outsideren og hans kult.

Billie Lurk er intet mindre en slem, på den gode måde. Hun har et mål, det mål vil hun opfylde, koste det hvad det vil. Hendes mål er, at få Outsideren ud af spillet og få gjort en ende på hans kult. Hendes mission starter ud med, at hun skal finde Daud.
Billie Lurk har evner, som minder om dem i Dishonered 1 og 2 – dog med et twist. Hun har ikke et skill-tree som i Dishonered 1 og 2, men hun har dog en god bund og solide skills at benytte sig af.

Rat Whispers: Lytte til rotterne. Rotter har rigtig mange gode hints og tricks til den observerende spiller. Hvis man finder et kuld rotter, er det oftest smart, at hører hvad de har at sige. – Det vil hjælpe ens søgen.

Displace: Den klassiske teleport, som kommer med et twist. Her kan du sætte en markør på det sted du vil “springe til”. På den måde kan man lave taktiske manøvre, samt falde tilbage, hvis man bliver opdaget, eller kommer i kamp.

Semblance: Billie kan tage en andens identitet. Dette er en evne jeg fandt mig selv bruge mange gange, i mit første playthrough. Hvis man er i tvivl om, hvor der kan være eventuelle smutveje, kan man altid nakke en soldats personlighed, og spadserer lige forbi vagterne. – Dog kan overvågning, Clockwork Soldiers, og fælder se igennem din forklædning.

Foresight: Den vigtigste evne i spillet. Foresight stopper tiden, og giver en adgang til, at undersøge området. Kig rundt om hjørnerne, marker dine fjender, set markører på nøgle objekter som bonecharms mm. Det er en ud af kroppen oplevelse, og dette vil hjælpe rigtig, rigtig meget.

Disse evner er essentielle. Om du vælger at spille spillet stealth, eller gå i kødet på alt og alle, har evnerne flere funktioner, det handler bare om, at tænke sig om og sørge for, at holde øje med alt.

Billie Lurks historie er ikke særlig lang, men Dishonered har, som så mange andre spil, gemt historien, i aviser, bøger og lignende, som man kan finde på sin vej. Så hvis man synes historien virker lidt tynd, så læs alle bøger mm. du kan finde, det er god insider viden, og der er nogle hints rundt omkring.
Spillet er solidt. Det føles godt, og det er fedt at se andre interessante personers historier. Hele Dishonored universet bliver også større og mere livligt i denne titel, hvilket er super fedt.

Desværre er spillet dog bare alt for kort, og kan gøres færdigt på en dag. Spillet giver dog en muligheden, at spille det igen, med evner fra Dishonered 2.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægAnmeldelse : Layton’s Mystery Journey : Katrielle and the Millionaires’ Conspiracy
Næste indlægRazer Hammerhead BT anmeldelse
Inkarneret Nintendo veteran. Jeg har altid elsket Nintendo, specifikt for Zelda franchisen. Jeg har været med på Nintendo-bøljen siden jeg var 4 år gammel - da jeg for første gang spillede Super Mario 64. Da Ocarina of Time så kom ud, fik jeg en metaforisk lussing, og blev for alvor bidt af spil verden. Siden da har jeg lagt mig ud med stort set alt gaming på markedet. Der er ikke en genre jeg foretrækker over en anden, da jeg mener at alle typer spil er et stykke kunst i sig selv, og bør opleves på godt og ondt. Giv mig lidt Fire Emblem, noget JRPG og noget Zelda, så skal jeg nok give dig en highfive!
dishonered-death-of-the-outsider-anmeldelseSpillet er solidt. Det føles godt, og det er fedt at se andre interessante personers historier. Hele Dishonored universet bliver også større og mere livligt i denne titel, hvilket er super fedt.