Så er det tid til at hoppe ind i bilen, og trykke speederen i bund i Bugbear Entertainments nye flatout 4: Total Insanity.

Først og fremmest er flatout et bilspil hvor du skal vinde løb, som de fleste nok ved.
Men til forskel fra lignende spil, som F.eks Need for speed kan man smadre andre biler i deathmatch, og lignende.
Der er 3 forskellige Race klasser : Derby, Classic, og Allstar.

Hver klasse starter med at have 2 biler der er låst op, som man kan købe for coins du får ved at vinde løb. Disse coins kan også bruges til at opdatere dit køretøj så det køre hurtigere, eller bliver nemmere at håndtere.
De resterende 7 biler bliver låst op efterhånden, som man klare turneringerne ialt er der 9 biler i hver klasse.
Din bil kan få frygteligt mange skader, og gnisterne flyver til højre og venstre, når du rammer en modstander. F.eks har Du smadret det meste af bilen når du stormer i mål, hvilket egentlig er ret fedt.
Men du spørger nok dig selv, er det kun det? Nej –
Hvilke føre mig til flatoutmode som nok er lidt kendetegnet, for flatout spillene ud over de totalskadet biler.
Det er nok her du bruger mest tid på at slå rekorter, som andre spillere har lavet.

I Flatoutmode har du mulighed for at spille alt fra Deathmatch, som går ud på at smadre dine modstandere i en arena, til højde spring, eller vælte kegler i noget der minder om bowling, hvor føren af bilen flyver ud af forrude, som en kludedukke, hvilket faktisk ser ret sjovt ud.


I hver af de 3 klasser er der 8 turnering, samt 8 udfordringer – hver turnering består af 3-4 løb, som har forkellige elementer.
I nogle af løbene er det muligt, at plante forskellige fælder, som F.eks springstof, eller smide en mine efter dine modstander.

De forskellige udfordinger er F.eks højde spring, eller beat the bomb, som er en udfording, hvor du skal nå i mål inden du springer i luften.
Der er desværre ikke nogle nye udfordring hvis man har de forrige flatout spil.
Flatoutmode indeholder også disse udfordringer så du ikke behøver at køre de forskellige løb, for at få adgang til dem.

Multiplayer er dog en mulighed, her kommer du til at bruge meget tid, når du har klaret alle udfordingerne, da det er noget mere udfordende, end singleplayer delen.
I multiplayer delen er det muligt at joine tilfældige lobbyer. Du har dog også mulighed for at udfordre dine venner, i de forskellige udfordringer, hvis du er træt af at køre løb, eller spille alene.

Jeg elsker Flatout spillene fordi, der er så mange forskellige typer løb, og udfordringer.
Dog savner jeg, at bilen kan blive smadret endnu mere så hjul, og de forskellige bildele flyver af –
så der ikke er mulighed for, at gennemføre det løb du er igang med.
Dette ville også gøre spillet mere udfordrende, fordi det simpelthed er for let. Grafisk er der ikke sket ret meget desværre. hvilket er ærgerligt efter min mening.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægCivilization VI demo nu
Næste indlægTalent Not Included annonceret til Xbox One
jeg er en gamer, sætter pris på kvalitet bag spil, gode og forståelige anmeldelser og fantastisk grafik. jeg er lidt all around, men i øjeblikket gamer jeg mest PC frem for andet. jeg spiller næsten alle genre. Dog er jeg ikke så begejstret for sports spil. :) Mit favorit spil må være Watch Dogs. Min favorit spil serie, er uden tvivl resident evil!
anmeldelse-flatout-4-total-insanityJeg elsker Flatout spillene fordi, der er så mange forskellige typer løb, og udfordringer. Dog savner jeg, at bilen kan blive smadret endnu mere så hjul, og de forskellige bildele flyver af - så der ikke er mulighed for, at gennemføre det løb du er igang med. Dette ville også gøre spillet mere udfordrende, fordi det simpelthed er for let. Grafisk er der ikke sket ret meget desværre. hvilket er ærgerligt efter min mening.