Kunne I tænke jer at sætte jer i træner stolen, for at styre jeres eget formel 1 hold? Det er nu muligt med Motorsport Manager som netop er udgivet på PC.

mmbil

Der er nok nogen der syntes at der har hørt lidt til denne titel før, og det er også korrekt. For spillet har nemlig været ude til mobile platforme i noget tid nu. Men det spil vi ser på her, skal ikke sammenlignes med dette. For det er i samme stil, men stadig et helt nyt spil.

Vi har nu sat os godt til rette i træner stolen, og nu skal vi til at styre vores eget racer hold. Når man sættes i gang i spillet, så er det lige på og hårdt. For man bliver nærmest kastet direkte ud i den store kamp, uden at skulle vente på en masse kedelig intro. Det kan vi godt lide.

Det kan dog måske for nogen virke lidt skræmmende, at man bliver kastet hurtigt ud i det, men er ikke så galt endda. Men en ting der er lidt skræmmende, er de mange ting man skal lære når man starter op. For der er et hav af muligheder i spillets karriere del.

mmstats

Men spillet er heldigvis bygget op med en ret solid tutorial mode, så man bliver sat godt ind i det inden man bliver kastet ud i det. Så selvom der er en masse der lige skal læres, så får man de ting i rygsækken der er brug for. Så med den oppakning, så er man godt udrustet til at blive en god holdleder.

Spillet savner måske lidt flere game modes, for der er ”kun” 3 af dem. Der er en karrierer del, som er spillets trækplaster. De 2 andre er en challenge mode, hvor du får muligheden for at løse nogle challenge, hvor der løbende kommer nye. Den sidste er et ræs du selv sætter op, lige som du vil have det. Det sidst nævnte er godt hvis man lige skal have et afbræk i spillet.

Men selvom der ”kun” er de 3 game modes, så er der en masse at tage sig til i spillet. For spillet slutter ikke lige med det samme. Det er lige som man kender det fra Football Manager, at det er et spil, som der er meget dybde og muligheder i, og vi er vilde med det.

mmbane

Og nu da vi er inde over mulighederne, så skal man huske at når man sidder i træner stolen, er det også der alle øretæver havner. For gør man det godt så tager man rosen, men gør man det skidt, så skal man selvfølgelig selv rette op på det. Og det er ikke altid nemt at rejse sig fra graven. Men det er også noget der gør spillet unikt.

Nu når det er et rendyrket manager spil, så sidder I måske og tænker over, at det ikke er en grafisk perle. Det kan I nok have ret i, men når man tænker over det er et manager spil, så må man sige at det er et meget flot spil i sin klasse. Der er kælet for en hver detalje, og man nyder hele turen.

mmflot

Motorsport Manager er uden tvivl skruet godt sammen og man er underholdt lige fra man går ind i spillet til det lukkes ned igen. Hvis man kunne tænke sig en Manager oplevelse af de store så skynd jer ud i butikkerne og køb Motorsport Manager.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægJulegave inspiration
Næste indlægSteep udgivelses traileren er landet
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
motorsport-manager-anmeldelseMotorsport Manager er uden tvivl skruet godt sammen og man er underholdt lige fra man går ind i spillet til det lukkes ned igen. Hvis man kunne tænke sig en Manager oplevelse af de store så skynd jer ud i butikkerne og køb Motorsport Manager.