Vi skal helt tilbage til 2007 hvor Picross så dagens lys første gang på Nintendo DS. Vi skal nu se på Picross 3D round 2, som netop er landet på Nintendo 3DS.

Først og fremmest må vi erkende, at der ikke er vildt mange spil der får de små grå på arbejde på Nintedo 3DS, men disse tider er ved at være slut kan vi godt love jer.

Til at starte med når man får startet Picross 3D round 2 op, så tænker man straks på Minestryger, som alle Windows som kom tilbage i slutningen af 80érne (1989). Det der gør mest ved det er måden tallene ser ud på som I kan se. Men så stopper den også der.

For man finder hurtigt ud af at der ikke er mange fælles træk imellem de 2 spil, andet end måden spillet ser ud ved første øje kast.

Picross 3D round 2 har en ret så lang Tutorial man skal igennem, og man overvejer et par gange bare at hoppe den over, for den virker ret lang. Men vi må med det samme sige, at det ikke er en god ide. For alt det man lærer i den Tutorial får man stærkt brug for.

Som I kan se på billeder og traileren til spillet, så er der en masse tal, og nogen af dem er i firkanter eller har cirkel. Hvert tal er en indikation for hvor meget der skal væk, males orange eller blåt. Så det er i bund og grund de muligheder du har i spillet.

Og med de blokke man farver, der får man en figur af en eller anden art ud af. Dette lyder måske let, og det er det også til at starte med. Der bliver nemlig hurtigt skruet lidt op for sværhedsgraden, så man virkeligt kan få de små grå i gang.

Picross 3D round 2 er som titlen antyder et 3D spil. Så de figurer du skal finde frem til, de er i 3D. Så man har mulighed for at vende og dreje dem på alle tænkelige måder for at løse opgaven.

Spillet har en del forskellige niveauer, så hvis det lette niveau er alt for let, så er der også råd for det. Så vi vil med det samme mene, at der er mulighed for de fleste får en god udfordring med denne titel.

Det kan godt virke som en titel der hurtigt er overstået, men det er det så ikke. For de forskellige niveauer giver nemlig nye figurer der skal findes, og tro os, det er ikke lige til.

En super fed ting ved Picross 3D round 2 er at der også er en lækker Amiibo funktion. Der er nemlig mulighed for at scanne de 10 kompatible Amiibo der er i spillet, så du kan løse opgaver baseret på dem. De 10 Amiibo der er kompatible er: Mario, Luigi, Yoshi, Bowser, Kirby, Link, King Dedede, Meta Knight. Til sidst men ikke mindst er der også Peach eller Toad som man får den samme figur ud af.

Vi har været underholdt i lang tid af Picross 3D round 2 og vi er stadig glade for det. Skal du have en udfordring med til turen, så er Picross 3D round 2 det spil du bare må eje. Det er nok det bedste Puzzle spil vi har prøvet på Nintendo 3DS.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægSnart er Resident Evil 7 Demo på PC en realitet
Næste indlægIndependence Day: Resurgence anmeldelse
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
picross-3d-round-2-anmeldelseVi har været underholdt i lang tid af Picross 3D round 2 og vi er stadig glade for det. Skal du have en udfordring med til turen, så er Picross 3D round 2 det spil du bare må eje. Det er nok det bedste Puzzle spil vi har prøvet på Nintendo 3DS.