Skylanders Imaginators er udviklet af Toys for Bob der også stod bag hele idéen med at bringe legetøj til live digitalt. Det gjorde de første gang med Skylanders Spryro’s Adventure fra 2011. I mellem disse to udgivelser har vi fået Skylanders: Giants, Skylanders: Swap Force, Skylanders: Trap Team og Skylanders: SuperChargers. Totalt er der kommet mere end 300 forskellige figurer som alle kan anvendes i dette års udgivelse.

skylanders-imaginators-02

Det betyder også at du i Skylanders Imaginators, ud over en helt ny historie, også finder alle de spiltyper som du har set tidligere. Det inkludrer også racerbanerne som kom sidste år med SuperChargers og selvfølgelig kan du bruge alle de Skylanders du har samlet. Denne gang har Kaos opdaget Mental Magi der giver mulighed for at skabe de onde Doomlanders. Den første Doomlander som Kaos beslutter at skabe er en kopi af sig selv. Desværre viser det sig at denne kopi af Kaos ikke ønsker at dele magten med sin skaber. Derfor opsøger Kaos sine Skylander fjender så de fælles kan bekæmpe den onde kopi.

skylanders-imaginators-03

Det at skabe din helt egen Skylander er også temaet for Imaginators. Du har et specielt krystal som kommer til at indeholde den Skylander du selv skaber. Du vælger selv hvordan din Skylander skal se ud, hvilke evner den skal have og hvilke fraser den skal anvende. Eon har hidkaldt de legendariske Sensei Skylanders som hjælper med at træne de Skylandere du som Portalmester skaber, så de kan udnytte alle deres unikke kræfter og potentiale. Det er ikke det eneste nye. I anledning af 20 år jubilæet for Crash Bandicoot, så er der en Thumpin’ Wumpa Island inspireret bane. Den er komplet med musikalske rytme gåder, kasser med TNT og selvfølgelig Dr. Neo Cortec der også gæsteoptræder som Sensei Skylander.

skylanders_fan_art_plunder-fistPå GamesCom tidligere på året mødte jeg Paul Reiche, der en af stifterne af Toys for Bob. Ud over at være direktør så tager han også en aktiv interesse i at skabe nye spiloplevelse.Jeg fik en uddybende introduktion til Imaginators og de idéer der ligger bag. Som Paul udtrykker det så ønsker han hele tiden at finde nye veje til at underholde og fornøje. Inspirationen til dette års Skylanders er faktisk hentet fra de mange fans. Han viste en bunke af tegninger som børn havde sendt til Toys for Bob. Hver tegning var et ønske om at se lige nøjagtigt den figur som en Skylander. Langt de fleste var komplette med special våben, karakteristisk sjovt navn og et super angreb. Alt sammen helt i tråd med Skylander universets humor.

Samtidig er det lykkes at få det pædagogiske element med ansvar for en figur og forholdet mellem at være studerende og læreren. dybt integreret i spillet. Det er et område som Paul Reiche selv synes er rigtigt velfungerende. Jeg må give ham ret, for det er så naturlig en del af gameplayet at det på ingen måde virker påtrængende. Der er masser af spil som under dække af underholdning samtidig underviser børn bogligt. Det er til gengæld meget sjældent at jeg ser spil træne sociale kompetencer.

skylanders-imaginators-01

Det eneste negative jeg kan finde er at spillet indeholder mikrotransaktioner. Når du åbner en kiste så kan du lidt for hurtigt klikke dig vej til at butikken som kræver rigtige penge. Jeg synes ikke det hører hjemme i et spil rettet mod børn. Det er klar at et barn vil åben kister indtil den ting man virkelig ønsker sig dukker op. Det er jo bare et spil.

Jeg elsker Skylanders og i hele taget genren med at gøre legetøj levende.Dermed er Skylanders Imaginators ikke nogen undtagelse. Spil det for den gode historie og de underholdende figurer, eller hjælp dit barn med at skabe den Skylander de ønsker at opfostre og tage ansvar for. Brug alle de figurer som står på hylden eller ligger i legetøjskassen. Skylanders Imaginators er en fabelagtig oplevelse for hele familien.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRygte: CD Projekt Red får nye ejere
Næste indlægVind Civilization VI til PC
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
skylanders-imaginators-anmeldelseJeg elsker Skylanders og i hele taget genren med at gøre legetøj levende.Dermed er Skylanders Imaginators ikke nogen undtagelse. Spil det for den gode historie og de underholdende figurer, eller hjælp dit barn med at skabe den Skylander de ønsker at opfostre og tage ansvar for. Brug alle de figurer som står på hylden eller ligger i legetøjskassen. Skylanders Imaginators er en fabelagtig oplevelse for hele familien.