Så kan vi med garanti love jer fest og ballade. For nu skal vi se nærmere på det sidste skud på Mario Party stammen. Mario Party Star Rush lander nemlig på Nintendo 3DS i dag, og det vil vi fejre med denne anmeldelse af spillet.

mpsstart

Mario Party serien startede tilbage i 1998 hvor det første spil i serien så dagens lys på Nintendo 64, og har derefter kørt på alle Nintendo platforme. Nu kommer spillet endelig i en 3DS version, så byd stort velkommen til Mario Party Star Rush.

Vi vil ikke se denne titel i forhold til de tidligere Mario Party titler som vi kender, men tager det som en titel for sig selv, for det fortjener den bedst.

Vi finder hurtigt ud af at spilet er lige til, og ganske simpelt bygget op. Og det gør at det nemt kan ramme flere nye potentielle ”kunder”. Og en ting vi også fandt ud af, at selvom dette spil er baseret som et spil hvor man skal være flere til, så fungerer det faktisk også som et spil man kan spille med sig selv.

mps1

Men inden vi kommer for godt i gang med anmeldelsen, så kan vi med det samme sige, at det selvfølgelig er en fordel hvis du har venner du kan spille det med. Det giver altid den bedste oplevelse at spille med nogen man kender.

Måden man kan spille med andre på i Mario Party Star Rush, er enten at dele spillet med dem, eller via lokalt Wifi netværk. Det med at dele spillet med andre, gør at man sådan set kun behøver at have spillet på den ene 3DS, hvilket har været en stor succes i mange andre titler. Der er selvfølgelig visse begrænsninger i denne mulighed, men det er stadig en ting der trækker godt op i denne titel som multiplayer spil.

Man kunne måske ønske sig en rigtig online mulighed. For det er jo ikke alle der lige har en ven i nærheden med en Nintendo 3DS, så hvis man ville have fuldt potentiale ud af denne titel, så have online mulighed gjort den fuldendt.

mps2

Selve spillet er bygget op om en ”kerne del” hvor man som Toad spiller sig igennem spillet ved at låse op for nye baner og ting i spillet. Måden man låser op for de ting, er at spillet har et XP system, så man stiger i level jo mere man spillet. Dette system er populært i mange spil, og det fungerer også lige efter bogen i Mario Party Star Rush.

Man finder hurtigt ud af at dette spil er et spil i særklasse. For der er jo vildt meget at tage sig til på sin færd mod toppen. Der er et hav af forskellige party spil i Mario Party Star Rush. Og der er endda også en masse fed boss kampe, med de fleste af de ”onde typer” vi kender fra de gamle Mario spil.

Det er meget sjovt i starten når man går i kamp med diverse bosser, for variationen er stor og er noget nyt man skal hver gang. Men når man har spillet det i noget tid, kan det godt virke som lidt det samme, bare i en anden indpakning.

mps3

Men det er ikke noget der gør det store. For spillet er alligevel meget underholdende, og det bliver faktisk ikke trivielt selvom man stort set laver det samme hele tiden. For det variere alt efter hvem man har med sig når man spillet. For lige så mange af de ”onde” der er, lige så mange af Mario´s venner kan man have med sig.

Og det er bygget op på den måde, at man når man spiller, kan få flere med sig. Og hver enkelt har sit eget power up, som kan vise sig at være ret nyttigt når man spiller.

Vi kan med det samme sige, at denne titel er uden tvivl for folk med samle mani i spil. For der er en masse der kan oplåses i spillet jo mere man spiller, og der er et utal af forskellige mini games og bosser at møde i spillet. Så det er ikke en titel man lige river rundt den første dag man spiller den.

mps4

Mario Party Star Rush vil pryde en hver Mario fans samling. Men er du ikke speciel fan af Mario, men vil have et spil med en masse sjove mini games i, så er Mario Party Star Rush også en titel du bare må eje. Vi er i hvert fald klar til lige at snuppe endnu et spil inden vi lukker vores 3DS ned.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægFørste svenske kampvogne angriber i World of Tanks
Næste indlægNy Pokémon Sun og Moon trailer er landet
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
mario-party-star-rush-anmeldelseMario Party Star Rush vil pryde en hver Mario fans samling. Men er du ikke speciel fan af Mario, men vil have et spil med en masse sjove mini games i, så er Mario Party Star Rush også en titel du bare må eje. Vi er i hvert fald klar til lige at snuppe endnu et spil inden vi lukker vores 3DS ned.