Hvem kan ikke huske de gode gamle PC dage, hvor man var vildt imponeret over Carmageddon, som stort set trådte over alle grænser det kunne. Vi ser nu nærmere på Carmageddon: Max Damage på Playstation 4, og ser om det stadig holder i 2016.

cmd3

Der er mange der kan nikke genkendende til at de med sikkerhed har set frem til den nye udgivelse af Carmageddon spillet. Og vi kan med stor glæde fortælle jer, at nu er Carmageddon: Max Damage endelig ude til Playstation 4, Xbox One og PC. Holder det mon stadig lige så godt som den gang. Det vil vi give jer svar på i denne anmeldelse.

Når Carmageddon: Max Damage startes op for første gang, så er du ikke i tvivl om hvor inspirationen til spillet er hentet henne. For spillet er jo nærmest en tro kopi af hvad det var den gang, hvilket også har været hensigten med denne udgivelse.

Der er selvfølgelig tilføjet lidt mere til spillet, frem for hvad vi havde i det gamle Carmageddon spil. Man kunne i starten godt virke lidt skuffet over, at det var så meget lig det gamle spil, men det glemmer man hurtigt efter man har kørt de første horder af mennesker ned.

cmd4

De nye game modes der er i spillet, falder i meget god jord her på redaktionen. For ud over det klassiske gameplay vi alle kender, så er der flere nye game modes som vi kan nyde. Der er ikke vild nytænkning i disse, men det syntes vi hellere ikke der er brug for her. De giver spillet ekstra god levetid, og det er alt man kan forlange af sådan en titel her.

Kontrollen af bilen er lige som det var den gang. Det fungerede før, og det gør det faktisk stadig, selvom man kløjes i det stadig. Men det er jo også en form for charme i sig selv, og igen bliver der hevet i ens retro gener.

Der er tilføjet en masse nye Power Ups i spillet. Det tæller hele 90 af slagsen nu. Det er selvfølgelig ikke alle der er lige gode, hverken for dig eller modstanderne. Men de er faktisk ret godt varieret, og man syntes ikke at det er uopfindsomt.

cmd1

Noget der giver en sjov oplevelse, er når man reparere ens bil. For går den i stykker taber man delene, og reparerer man den på farten, kommer stykkerne flyvende tilbage til bilen, hvilket er ret opfindsomt. Man har også en recover funktion, og det er ret snyd. For hvis man er ved at bliv kørt i smadder, så bruger man bare den, og ens bil er et andet sted. Snyd men sjovt at bruge.

Noget som vi ikke har kunne leve med i Carmageddon: Max Damage, er desværre spillet loading tid. Det tager en krig at komme ind i banerne, og det er selvom spillet er anmeldt i en digital udgave, som normalt er bedre til at loade ind. Vi håber inderligt at dette rettes i en fremtidig patch, for det kan godt ødelægge spil oplevelsen, en smule.

Vi skriver jo ikke 2016 uden at vi vil have online multiplayer funktioner, og det kan Carmageddon: Max Damage også byde på selvfølgelig. Vi har ikke oplevet store horder af folk der spillede online delen. Men det er nok af samme grund som vi ikke har gjort så meget i det. Vi har hygget os meget mere med singleplayer delen, da det bare spiller der ud af, men online delen køre ganske fornuftigt, og man tænker endnu en gang tilbage da man spillede Carmageddon i netværk med vennerne.

cmd2

Carmageddon holder uden tvivl stadig i 2016. Kunne du lide det gamle Carmageddon, vil du elske Carmageddon: Max Damage. Spillet kan varmt anbefales herfra, som god underholdning til den trofaste gamer.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægDead or Alive Xtreme 3 går VR vejen
Næste indlægMonster Hunter Generations får besøg af Star Fox
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
carmageddon-max-damage-anmeldelseCarmageddon holder uden tvivl stadig i 2016. Kunne du lide det gamle Carmageddon, vil du elske Carmageddon: Max Damage. Spillet kan varmt anbefales herfra, som god underholdning til den trofaste gamer.