zeldastart

Nintendo udgiver snart The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, som er en forbedret udgave af denne meget populære titel som udkom til Nintendo Gamecube og Wii i 2006. Denne gang er det Wii U som spillet udgives til, så det vil vi se nærmere på nu.

Denne anmeldelse vil være til gavn for både nye som gamle spillere af dette spil, for der er en masse at gå i gang med for nye, men også en del nyt at se til selvom man har spillet det igennem før.

Når man starter spillet op, og man kommer i gang, kan man med det samme se, at der er sket en masse siden 2006. Det er først og fremmest mest det visuelle vi taler om her, og det kan illustreres med at lade jer se denne her video, som sammenligner Gamecube versionen med Wii U versionen:

Den grafiske opgradering af spillet er ret imponerende. Der er sket meget siden 2006, og til tider føler man nærmest ikke, at man sidder og spiller en remastered version af spillet. Det kører flydende uden nogen form for svagheder af nogen grad. Den grafiske del er selvfølgelig ikke helt på højde med hvad vi ser her i 2016, men den kan uden tvivl godt holde en god standard oppe, og er værd at opleve.

Når du kommer i gang med spillet, for du den første nye mulighed, og det er om du vil spille spillet på ”Hero Mode” fra starten af, hvilket vi med det samme kan sige, mest henvender sig til dem som har spillet det igennem i den originale version. Denne mulighed er en unik mulighed for de gamle fans for at få den bedste oplevelse, på et lidt svære niveau.

Zelda2

For dem der er nye og ikke så bekendte med The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, er der stadig gode muligheder for at komme ind i spillet. For man bliver stille og roligt sat ind i hvad spillet har at byde på, og man bliver ikke kastet ud i det. Man kommer stille og roligt ind i hvad Link har af muligheder, så man er ikke utryg når man bliver sendt ud i den store verden.

Man finder hurtigt ud af, hvor meget spillet egentligt har at byde på. For der er alt lige fra sjove minigames til de større kampe som der skal kæmpes. Der er noget for enhver smag må man sige. Der er en masse man kan udforske, og der er uden tvivl en hel del at opleve i spillet. Spillets levetid er lang, for der er altid lige lidt mere man kan tage sig til, og selve historiedelen af spillet er stor.

Zelda3

Lad os se nærmere på kontrollen i spilet, for her er der sket lidt nyt siden 2006. Man har mulighed for at bruge en Wii U Pro Controller, eller Gamepad. Bruger man Gamepad kun, så kan det til tider godt være lidt besværligt, da denne controller jo er ret stor, men igen med tilvænning kan man komme langt.

Vi brugte i det meste af vores spil tid Pro Controlleren, for den er super god til den slags spil. Men vi brugte derimod også Gamepad på samme tid. For på den er der blandt andet et minimap på skærmen, som gør spillet meget nemmere at komme igennem, fordi man har fuld kontrol over hvor man skal hen eller hvor man kommer fra.

zelda1

Da spillet er til Wii U, understøtter det selvfølgelig også Amiibo. Spillet kan købes i en bundle udgave med en Wolf Link Amiibo (som også kan købes separat), og den låser blandt andet op for hulen ” Cave of Shadow” i spillet. Det vil vi se nærmere på senere i denne uge når vi anmelder denne Amiibo.

Hvis du er i tvivl om du skal købe The Legend of Zelda: Twilight Princess HD, hvis du vil have det for at genspille det, så kan vi varmt anbefale det, da spillet har en del nyt at byde på (Specielt den Hero Mode). Og hvis du er ny skal du hellere ikke holde dig tilbage. For man behøver faktisk ikke engang at være Zelda fan for at investere i denne titel, for den har så mange værdier der gør det værd at købe alligevel. Men er man Zelda Fan, så hjælper det selvfølgelig lidt på det.

Zelda4

Vi fik spillet The Legend of Zelda: Twilight Princess HD igennem, og vi kan varmt anbefale spillet. Spillet har lang levetid, godt gameplay og en historie der både er værd at opleve, og genopleve. Spillet ligger uden tvivl i den gode ende af skalaen, og burde stå i de fleste Wii U samlinger.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægRygte: Så ved vi hvad Battlefield 5 omhandler
Næste indlægSpil udgivelser Marts 2016
Redaktør på GamersLounge. Kan nok ikke løbe fra, at jeg er bidt af en gal Playstation. Jeg har været helt vild med Playstation lige siden 1éren kom frem i sin tid. Ellers så har jeg nok haft alle de konsoller der har været værd at eje lige siden NES. Er vild med at spille stort set alle spil, men favoritterne er nok Final Fantasy serien. Er blevet lidt besat af Wii U, så det er min foretrukne spil platform for tiden, så måske er det nye tider for en gamer som mig, hvem ved :)
the-legend-of-zelda-twilight-princess-hd-anmeldelseVi fik spillet The Legend of Zelda: Twilight Princess HD igennem, og vi kan varmt anbefale spillet. Spillet har lang levetid, godt gameplay og en historie der både er værd at opleve, og genopleve. Spillet ligger uden tvivl i den gode ende af skalaen, og burde stå i de fleste Wii U samlinger.