The Crew er et online open world bilspil hvor du frit kan kører rundt i en minuture udgave af USA. Det har samme karakteristika som andre Massive Multiplayer Online (MMO) spil, hvor du skal høste experience points (XP) til dig og din bil. Det sker gennem historie missioner som selvfølgelig kræver at du har et bestemt niveau eller level for at kunne deltage. Har du ikke en tilstrækkelig opgraderet bil så er din mulighed for at samle XP at udføre nogle af de mange udfordringer der findes rundt i den store åbne verden. Dermed er der også lagt op til et bilspil du skal forvente tager 30-40 timer at gennemføre.

crew 02Du er Alex Miller der netop er kommet ud af fængslet efter at have afsonet en straf for at have slået din bror ihjel. En forbrydelse som du ikke har begået. Du bliver kontaktet af FBI som giver dig et tilbud du ikke kan afslå. FBI ønsker at fange en korrupt betjent og du ønsker at få hævn over banden 510 der har skabt et fælleskab gennem gaderæs. Selvom det hele er gennemsyret af en moderne hipster stil så er det ikke historien der kommer til at bære spillet igennem.

crew 04Jeg valgte at starte med en Nissan 370Z efter at have prøvet forskellige amerikaner biler som mest føltes som en mursten på rulleskøjter. Det er heller ikke fordi 370Z’eren lige frem brillierer og den minder på ingen måde om hvordan den rigtige udgave kører. Det kan selvfølgelig være fordi du i bedste RPG stil skal opgraderer din bil så den bliver bedre. Der er forskellige former for tuningsdele der både forbedre acceleration, top hastighed og håndtering. De går selvfølgelig hånd i hånd med de sædvanlige stylings elemeter. Du kan både vinde og købe de forskellige tuningsdele. Her er der igen mulighed for at benytte rigtige penge hvis du synes at de enkelte løb er lidt for vanskelige. Specielt i multiplayer har det karakter af pay-to-win.

crew 01Hver enkelt historie mission har en sværhedsgrad udtrykt i level og har din bil ikke mindst samme level så skal du rundt til de forskellige side aktiviteter for at skaffe point nok. Der findes overalt udfordringer hvor du skal komme først, køre slalom, hoppe længst og så videre. Du kan vinde guld med 5 point, sølv med 3 point og bronze med 1 point. Det hjælper dig alt sammen til at få din bil i et niveau hvor du har en chance for at vinde over den gummiagtige AI.

Det er også den store industri elastik der er benyttet til at skabe en oplevelse af at spillet forsøger at snyde. De andre trafikanter undgår dine modstandere mens de stort set ignorer dig. Det samme gør sig gældende for kollisionssystemet der virker som om det er baseret på at rulle en terning. AI spillerne kan også med en præcis styring undgå forhindringer hvor jeg nærmest kører rundt i en katastrofe magnet. Det som jeg kunne få til at fungerer var en meget aggressiv kørestil hvor et par beviste shunts mod stationære objekter som regel kunne sikre mig en sejr. Takedown missionerne var specielt problematiske. Uanset hvor meget min bil var opgraderet så kørte modstanderen altid hurtigere så det var et spørgsmål om at skyde genvej for at kunne gennemfører missionen.

crew 03Bevæger du dig udenfor historien så er der masser at opleve og masser af udfordringer rundt omkring i mini-USA. Det er helt imponerede varieret og Ubisoft har presset rigtigt mange seværdigheder ind. Du oplever mange af de landemærker som har gjort byer, stater og USA som helhed berømt. Hver gang du støder på landemærkesymbolet så får du et klip med fakta om den seværdighed du har fundet. Der er også masser af dyreliv afhængig af området. Nogle gange er det køer der græsser på marken, hjorte der springer over vejen eller en bjørn der trisser rundt i skoven. Som open world så er det varieret med aktiviteter som du kan deltage i eller blot køre forbi.

crew 05Selvom der med titlen The Crew er lagt op til et fællesskab så er der i spil mekanismerne ikke nogen særlig understøttelse af at dette for et spil som samtidig kræver du er online. Faktisk har jeg mest benyttet online funktionalitet til at finde et crew som var bedre end mig så jeg lettere kunne gennemføre en historie mission. Det er nemlig sådan at bare en af de fire der kan deltage vinder så vinder hele crewet. Derudover så er det små med MMO delene som ellers har fungerer udmærket.

crew 06The Crew er samlet set et rigtigt fint open world bilspil, hvor du har mange timers sjov, også selvom du spiller helt alene. Ubisoft har anvendt deres succesfulde skabelon fra Far Cry og Assassin’s Creed der også i 2014 blev brugt på Watch Dogs til at skabe nye omgivelser hvor du kører i bil. Ambitionerne er til stede og for alle som elsker bil spil, så er der både masser af biler og masser af aktiviteter. The Crew sniger sig på til en vurdering på 4 ud af 5. God fornøjelse.

Spillet er anmeldt på PlayStation 4 og spillet er leveret af Ubisoft.

TL;DR
Vurdering
Forrige indlæg2014 Året der gik
Næste indlægDestiny ProTip: Destiny Ghost Hunter
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
the-crew-anmeldelseThe Crew er samlet set et rigtigt fint open world bilspil, hvor du har mange timers sjov, også selvom du spiller helt alene. Ubisoft har anvendt deres succesfulde skabelon fra Far Cry og Assassin’s Creed der også i 2014 blev brugt på Watch Dogs til at skabe nye omgivelser hvor du kører i bil. Ambitionerne er til stede og for alle som elsker bil spil, så er der både masser af biler og masser af aktiviteter. The Crew sniger sig på til en vurdering på 4 ud af 5.