swap force 3ds 02Når store titler som Skylanders SWAP Force udgives på mange platforme så er de håndholde ofte en nedtonet version af udgivelsen på konsol og PC. Lige med Skylanders SWAP Force er Nintendo 3D udgaven en helt selvstændig udgivelse med både sin helt egen historien og den eksklusive figur Volcanic Eruptor. Den har følgeskab af de to SWAP Skylanders Rattle Shake og Free Ranger.

Selvom det er en helt anden historie så er der også meget som fungerer på nøjagtigt samme måde på tværs af 3DS og konsol udgaverne. Styringen fungerer på samme måde så du skifter let fra 3DS til konsol og omvendt. Det hele er også på dansk og selvom grafikken ikke når samme niveau som på f.eks. Wii U så er den stadig en let og farverig oplevelse. Noget af det bedste er så at du kan tage alle dine Skylandes med dig på farten.

Skylander SWAP Force 3ds 01I den forrige udgave skulle du slæbe rundt på dine figurer og din portal. De behøver du ikke længere. Nu kan du på skift placere dine Skylanders på portalen og så husker 3DS versionen hvilke du har til rådighed. Du benytter den nederste skærm til at skifte mellem dine figurer. Du kan også bytte over-del og under-del selvom hvert SWAP Skylander er kommet ind hver for sig. Det gav mig også mulighed for at prøve Skylanders fra konsol udgaven som jeg tidligere har anmeldt og se om evner og tilbehør flytter med figuren. Det gør de. Du skal huske at sætte din figur på 3DS portalen for at få opdateret tilbehør og fremskridtet til den fysiske figur.

3DS udgaven anvender også StreetPass så andre spilleres figurer kan gæsteoptræde i dit spil. Det giver dig mulighed for at prøve en helt anden figur i en enkelt zone. Det er en meget fin lille funktion.

swap force 3ds volcanic eruptorDet andet unikke ved 3DS versionen er historien. Det er vanskeligt at slå Kaos (og hans mor) i ren underholdningsværdi, selvom skurken Grev Moneybone absolut bevæger sig i det samme humoristiske luftlag. Det synes jeg at n-Space har gjort rigtigt flot. Jeg kunne ønske mig at historien var længere sammenlignet med konsol udgaven og at der var mere udnyttelse af den ekstra skærm på 3DS. Ellers er det flot med dansk tekst og tale.

n-Space har lavet en helt støbt oplevelse med Nintendo 3DS udgaven af Skylanders SWAP Force. Har du aldrig prøvet det nærmest fortryllende øjeblik hvor den Skylander du placerer på portalen på AutoMagisk vis fremkommer i spillet, så er denne udgave også en god undskyldning for bare at bytte rundt på forskellige figurer for at se dem dukke op. God fornøjelse.

Her er mere om Skylanders:

Skylanders SWAP Force anmeldelse.

Skylanders Lost Islands gratis på iTunes.

Oplysning til forældre om Skylanders.

[box_info]Spillet er anmeldt på Nintendo 2DS og er leveret af Activision.[/box_info]

TL;DR
Vurdering
Forrige indlægGamersLounge anmeldelser på PlayRight.dk
Næste indlægPokemon X/Y anmeldelse
Jeg er ansvarshavende redaktør på GamersLounge og aktiv gamer primært på PC, PS5 og Switch. Jeg falder altid tilbage til shootere eller de mere action prægede titler når der rigtigt skal kobles af. Noget af det mest spændende er at få lov til at lave interviews og previews fra de events vi deltager i. Jeg øver for at blive bedre til CS2 og følger danske eSports turneringer. Tak fordi du kiggede forbi.
skylanders-swap-force-3ds-anmeldelsen-Space har lavet en helt støbt oplevelse med Nintendo 3DS udgaven af Skylanders SWAP Force. Har du aldrig prøvet det nærmest fortryllende øjeblik hvor den Skylander du placerer på portalen på AutoMagisk vis fremkommer i spillet så er denne udgave også en god undskyldning for bare at bytte rundt på forskellige figurer.