0
Læs nu

Du har ingen artikler på din læseliste

Hvis du ser en artikel, du gerne vil læse lidt senere, kan du klikke på dette ikon
Så bliver artiklen føjet til din læseliste, som du altid kan finde her, så du kan læse videre hvor du vil og når du vil.

Næste:
Næste:
Artiklen er føjet til din læseliste Du har ulæste artikler på din læseliste

Walking Dead: Skrapt følelsesmæssigt torturkammer

Det er ikke zombierne, men mennesket selv, der er den værste rovdyr på planeten. Anden episode af 'Walking Dead' sætter spilleren i ekstremt ubehagelige dilemmaer.

Der er ikke oplæsning af denne artikel, så den oplæses derfor med maskinstemme. Kontakt os gerne på automatiskoplaesning@pol.dk, hvis du hører ord, hvis udtale kan forbedres.

Mordnatur. Der skrues op for de moralske dilemmaer i anden episode af 'Walking Dead', hvor zombierne langt fra er den værste fjende.

Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER
Danmark
Læs artiklen senere Gemt (klik for at fjerne) Læst
FOR ABONNENTER

Vil du hakke hans fod af med øksen for at forsøge at redde ham fra de fremstormende zombier - eller vil du lade ham blive liggende i rævesaksen som zombieføde?

Allerede i åbningsscenen i andet kapitel i 'Walking Dead' bliver man testet, og det er barske barske sager. For når valgene, vi stilles overfor i et spil begynder at blive følelsesmæssige torturkamre, er det fordi spil som medie kan drage nytte af det interaktive element, hvor spillerne (u)frivilligt tvinges til at involvere sig i de begivenheder, der udspiller sig foran dem.

Prøv 7 dage for kun 1 kr.

Få adgang til vores digitale univers, og læs artikler, lyt til podcasts og løs krydsord.

Prøv Politiken nu

Annonce

Annonce

Mere fra os

Annonce

Forsiden

Annonce