X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Onechanbara: Bikini Samurai Squad


Så er Onechanbara: Bikini Samurai Squad landet på Xbox 360 – ikke at forveksle med Wii spillet Onechanbara: Bikini Zombie Slayers, der også netop er udkommet (som er udviklet af et andet hold hos Tamsoft.Red). Xbox 360-spillet lover dig en sexet oplevelse med masser af zombie-action. Det lyder som Resident Evil i badetøj, så forventningerne var høje, da jeg startede spillet op.

Forbandede søstre med bare bryster

Den første scene skuffer bestemt heller ikke den del af befolkningen, der har mandlige kønshormoner i kroppen. Spillet har to hovedpersoner – søstrene Aya og Saki, og åbningsscenen tager os med den ene af dem i brusebad, i et meget flot animeret klip. Ikke dårligt.

Herefter følger der et stillbillede og enorme mængder af japansk tale oversat til engelsk i rulletekstformat. Med andre ord skal du læse det meste af historien i dette spil, og jeg opgav hurtigt at følge den intetsigende fortælling.

De to søstre har en forbandelse i deres blod, der betyder, at hvis der er zombier i byen, skal de ud og slå dem ihjel. Efterhånden som de bliver dækket af blod fra zombierne, får de flere kræfter, som kan udløses i et power angreb.

Basal slagtning

Den beskrivelse dækker meget godt gameplayet i spillet. Altså når først spillet kommer i gang, for banerne er en evighed om at loade ind. Det undrer mig, for banerne er meget små, og nogen grafisk perle er der bestemt ikke tale om her.

På hver bane skal du slagte zombier. Hvis du har spillet Resident Evil, ved du, at det kan gøres ekstremt underholdende. Men i Onechanbara: Bikini Samurai Squad er det utroligt kedeligt. Zombierne står nærmest stille eller bevæger sig i skildpadde tempo, så det handler bare om at udøve fysisk vold på din controller, indtil du er videre til næste bane.
Tøserne og de øvrige personer, som du kommer til at spille, har deres ene power attack. Herudover er det kun basis angreb uden kombinationer. Frustrerende og kedeligt.

Bosser uden hjerne

Indimellem er der dog en enkelt boss, der skal nedlægges. Men de fleste af dem skal bare have x antal slag for at blive sendt ud af spillet. Den eneste variation er, at der sammen med bosserne spawner et nyt kuld langsomme zombier, der skal nedlægges, før bossen igen tager skade.

Hvis så bare animationerne var seje at se på, men efter introen er det mega skuffende at styre zombie-dræberne rundt. De bevæger sig stift og det føles, som om du styrer en robot i stedet for en smækker bikini-babe.

Værre er det, at dit samurai-sværd nogle gange sætter sig fast i en zombiekrop, og det eneste du kan gøre, er at vente på, at den 10 sekunder lange animation bliver færdig. Ikke noget med at trykke hurtigt på en tast for at komme videre. Nej, du må pænt vente på at din zombie-slagtning bliver afbrudt, hvilket øger frustrationen.

Gamere, der hader venner

Spillet har en co-op funktion, som kun kan bruges via splitscreen og ikke via Xbox Live. Det kan dog kun anbefales til de gamere, der har venner, som de er blevet trætte af. Du vil kun blive til grin, hvis du viser overfor gode venner eller familie, at du har investeret i dette spil.

Der er så mange ting i vejen med det her spil. Selv titlen er lidt skæv, for det er kun den ene af tøserne i spillet, der løber rundt i bikini – den anden tilbyder kun sig selv i en skoleuniform. Som bikini og ikke skoleuniforms-fetichist må jeg sige, at der er meget skuffende…

Onechanbara: Bikini Samurai Squad blev oprindelig udgivet i Japan tilbage i 2006 – men selv den gang må spillet have virket forældet. Det ligner seriøst noget fra den første Xbox, og selv på den konsol ville gameplayet have trukket det med ned på bunden af karakterskalaen – akkurat som det sker nu…

Onechanbara: Bikini Samurai Squad (EU)
Anmelders vurdering
3/10

Onechanbara: Bikini Samurai Squad   © D3 2006   (X360)    1/6 Onechanbara: Bikini Samurai Squad   © D3 2006   (X360)    2/6 Onechanbara: Bikini Samurai Squad   © D3 2006   (X360)    3/6