X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

Ready 2 Rumble Boxing


LET'S GET READY TO RRRUMBLEEEEEEEEEEE!!!!…..", lyder det fra Michael Buffer, der har placeret sig midt i bokseringen. Alt imens den velkendte sætning runger udover boksehallen bliver jublen fra tilskuerne højere og højere. Boksekampen er klar til at gå i gang. Men hov…, hvordan er han sneget sig ind her? En tynd stang med afrohår, grimme tænder og en danseteknik der siger spar to, har stillet sig op i det ene ringhjørne og signalerer at han er klar. Ham kender vi da ellers ikke normalt fra bokseringen. I det andet ringhjørne står et 2 meter højt, muskuløst brød. Ham ville jeg nødig møde en mørk aften. Selvom de ikke virker så kendte kan de da sikkert bokse alligevel. Lad os nu se hvordan det hele forløber. De to væsener går frem mod hinanden, og straks efter lyder brølene fra de svedige boksere og larmen fra de jublende tilskuere. Kampen er i gang.

Som denne indledning fortæller, så er der ikke tale om en boksesimulator. Derimod Ready 2 Rumble Boxing fra Midway. Spillet er et af de mest solgte til Dreamcast'en, og det er ikke uden grund, spillet er intet mindre end genialt! Først og fremmest har det en charme, andre spil blot kan drømme om! Et opgør imellem Angel Rivera og Afro Thunder f.eks, er noget af de mest underholdende. Deres interne kommentarer er intet mindre end geniale!

Grafikken i spillet er flot, men så heller ikke mere. Det kommer ikke op på siden af spil som TrickStyle og Soul Calibur, men er alligevel i den bedre ende. Spillerne er rigtig godt animeret, med muskler der arbejder når de slår (!). Men det bedste ved grafikken, er faktisk den humor der findes. Personerne er godt lavet, faktisk uhyggelig godt. En stor fed russer med en et ordentligt sæbe øje. Det er altså et syn for guder! Tro mig… Tro mig….
Lyden er fantastisk. Kommentarerne er ikke så mange, men de er altid velplaceret. Hver person har sine personlige kommentarer, og personlige, ja, det er de altså! Desværre er musikken ikke så god. Det er den samme "Let's get ready, to rumbleeee" der konstant kører ude i menuerne. Den er til at få på nerverne! Ærgerligt at Midway ikke har inkluderet et større og bedre Soundtrack.

Der er flere forskellige måder at spille Ready 2 Rumble Boxing på. Der er den klassiske arcade mode, hvor du "bare" skal slagte dine modstandere. Den kan gå hen og blive triviel. Det rigtig sjove kommer først, når spiller Championship mode. Her starter du med en bokser, for hvem motion og styrketræning er en by i Rusland. Ham skal du så træne, og vinde kampe, og dermed penge med. De penge kan så bruges til at købe træningsudstyr for. Det kan være helt lovlige håndvægte, eller ret ulovlige piller… Du kan blive snuppet for sidstnævnte! Men, det som ingen ved, det har ingen ondt af!

Gameplayet er helt også i top. Det er simpelthen en fantastisk følelse at gennembanke sin modstander! Kombineret med den gode grafik og fænomenale humor, så kan spillet være rigtig svært at slippe.

Du kan også spille mod en kammerat i Ready 2 Rumble. Det er rigtig sjovt! Særlig for den der vinder… Lydniveauet i lokalet hvor i der bliver spillet, udvikler sig hurtigt til noget der kan fremkalde en hylende tone, kaldet tinitus… Men sjovt, det er det!

En lækker detalje Midway har lavet er, at man på sit Visual Memory display, kan se hvor mange slag for har slået, og hvor mange der har ramt. Desuden er der health-bar og power-bar. Det er noget andre spil virkelig kunne lære noget af!

Alt i alt er Ready 2 Rumble Boxing et "must-have" spil. Dette spil har mange forbedrings muligheder, så personligt håber jeg meget på et Ready 2 Rumble Boxing 2. Men også i sin nuværende form, er dette spil genialt!

Ready 2 Rumble Boxing (EU)
Anmelders vurdering
8/10

Ready 2 Rumble Boxing   © Midway 1999   (DC)    1/3 Ready 2 Rumble Boxing   © Midway 1999   (DC)    2/3 Ready 2 Rumble Boxing   © Midway 1999   (DC)    3/3