X FOR HAN ARK VUR
» SAM INFO AKT BSK

The Simpsons: Road Rage


Kan du li’ Crazy Taxi? Kan du også li’ Simpsons? Så burde Simpsons Road Rage være noget for dig, og så måske ikke...



Lidt historie...

Du skal da ikke tro at bare fordi EA har fået en licens, at de så vil lave et spil uden historie, er det hvad du tror? Nææ ser du, Mr. Burns (Ham den grumme kapitalist der ejer atomkraftværket) har købt alle Springfields busser og gjort dem radioaktive og skudt priserne i vejret. Nu må Springfields beboere tage sagen i egen hånd for at få skrabet penge sammen til at købe busserne tilbage. Du skal være taxa-chauffør!

Lånt koncept

Lad det være sagt med det samme. Simpsons Road Rage er stærkt inspireret af Segas kæmpe hit ”Crazy Taxi”. Som spiller styrer du en bil med en kendt Simpsons figer i. Du skal så styre bilen rundt i Springfield og samle byen mere eller mindre normale beboere op og sætte dem af et andet sted. Jo hurtigere det gøres jo flere penge tjener du. Der er også bonus hvis du laver vilde ting undervejs eller kører fejlfrit. Kopi af Crazy Taxi? Ja, fuldstændig.

Men Crazy Taxi var sjovt?

Det er Simpsons Road Rage også, i hvert fald i den første time eller to, så begynder Simpsons lidt at gå dig til hovedet. Selvom der er flere forskellige baner, muligheden for multiplayer etc. Bliver spillet hurtigt ensformigt. Hele Simpsons værket begynder at gå dig lidt på nerverne når du har hørt Homer komme med den samme kommentar 20 gange. Der er en klar forskel, Crazy Taxi havde meget mere dybde. Banerne var designet meget mere originalt, og fordi det lignede en rigtig by man kørt i, fik man ikke ligeså hurtigt nok af det.
Simpsons grafik eller hvad?

Jeg ved ikke helt hvad jeg skal mene om grafikken. Radical har sikkert tænkt, at Simpsons ikke er så grafisk avanceret, ergo behøver vi ikke lave det så avanceret. Forkert. Selvom tegneserie grafikken er meget sød i starten, er der alt for mange fejl i den, den er for udetaljeret og ligner noget en PlayStation 1 der har fået monteret et gammelt 3Dfx kort burde kunne præstere.

Er lyden så mere vellykket?

Ja, det er den faktisk. Her er Simpsons licensen brugt rigtig godt. Både musik og stemmer er 100% originalt Simpsons (Optaget til spillet selvfølgeligt) og som fan af serien vil man helt sikkert trække på smilebåndet. Desværre skal man ikke spille ret længe med samme person, før man får de samme kommentarer igen og igen.

Konklusion

Selvom jeg var godt underholdt i starten da jeg spillede Simpsons Road Rage må jeg sige, at spillet er dybt skuffende. Du skal virkelig være gul i huden og komme fra Springfield (Eller have en meget stor drøm om dette) før jeg vil anbefale dette spil. Til alle andre vil jeg sige: Køb Crazy Taxi til PlayStation 2 og The Simpsons på DVD.

Simpsons, The: Road Rage (EU)
Anmelders vurdering
5/10

The Simpsons: Road Rage   © EA 2001   (GCN)    1/5 The Simpsons: Road Rage   © EA 2001   (GCN)    2/5 The Simpsons: Road Rage   © EA 2001   (GCN)    3/5